השנה מדור גליצ’ים שמח על פתיחתה של העונה החדשה של רוקדים עם כוכבים כיוון שלראשונה הקאסט כלל שלושה נציגים מעולם הספורט, אך עכשיו נותרנו עם שתיים, ירדן ג’רבי ולינוי אשרם.

אורי ששון ורומי פרנקל (אינסטגרם)אתמול אורי ששון הודח מהתכנית לאחר שהגיע לשלב ההעמדה להדחה יחד עם נטע ברזילי והשופטים בחרו להשאיר את הזמרת. אורי רקד עם פציעה אחרי שאת התכנית הקודמת פיספס בעקבותיה, ולמרות שנתן פייט זה לא הספיק.

אורי ששון ומיכל (צילום מסך)אורי ששון אמר בסיום: ״זה אף פעם לא כיף להפסיד אבל מאז שפרשתי אני מסתכל על החיים בצורה קצת שונה. אני מסתכל על תהליכים, על דרך, תודה על ההזדמנות שהייתה לי להיות כאן, להתקדם, לעשות משהו שהתוצאה בו חשובה אבל להגיע לתחום שבחיים לא חשבתי שאני אטעם ממנו ולהנות ממנו - מבחינתי כבר ניצחתי זהו. אז תודה. מיכל רקדנית מדהימה, לימדה אותי בלי הפסקה ועשתה איתי עבודה מטורפת״.