מדור גליצ׳ים היה מעדיף לעדכן אתכם תמיד בבשורות טובות ונהדרות, אך לצערנו לעיתים יש גם דיווחים פחות משמחים בדיוק כמו בגליצ׳ הבא.

לידור ואלכסנדרה כהן (אינסטגרם)לידור כהן המשחק בקון קאן יונייטד מהליגה התאילנדית אמנם מאוד מצליח בתחום הכדורגל, אך לאחרונה נראה שדווקא בחייו האישיים והמשפחתיים הוא עובר תקופה לא פשוטה, כאשר ככל הנראה הוא ואשתו נקלעו למשבר ביחסים. אז מה קורה בינו לבן אם ילדיו אלכסנדרה כהן?

משבר ביחסים? לידור כהן (הפייסבוק הרשמי של קון קאי יונייטד)לפני כמה חודשים ארזה אלכסנדרה את שני בניהם המשותפים של השניים וחזרה לישראל, כאשר בעלה נשאר בתאילנד רחוק משלושתם. בזמן האחרון הזוג גם מחק תמונות משותפות באינסטגרם ושניהם אף הפסיקו לעקוב אחד אחרי השנייה ברשתות. מדור גליצ׳ים ימשיך לעדכן בהמשך בתקווה ויהיו בשורות יותר טובות, ותגובה תובא כמובן לכשתתקבל.

התמונות המשותפות באינסטגרם נמחקו. לידור כהן (הטוויטר של בנגקוק גלאס)
כבר לא עוקבים אחד אחרי השנייה. לידור ואלכסנדרה כהן (אינסטגרם)