נמני&דריקס - האיחוד

היה שמח ונוצץ בקיסריה בסופ"ש, ולשם שינוי לא בגלל הופעה של אייל גולן/עומר אדם ושות'... הפעם כמה נציגים בולטים מעולמנו, ביניהם סוכן השחקנים אבי נמני ומנכ"ל מכבי תל אביב, אלי דריקס, התכנסו בביץ' בר בקיסריה כדי להפתיע את הקולגה וקצין הביטחון הוותיק של הצהובים ונבחרת ישראל, עמוס מאיר.

צילום: עדן שוחט

אל תגידו שלא התגעגעתם! אבי נמני לוקח טיים אאוט מהביזנס לטובת פרגון לקולגהאל תגידו שלא התגעגעתם! אבי נמני לוקח טיים אאוט מהביזנס לטובת פרגון לקולגה

כמאה חברים קרובים המתינו לחתן השמחה על החוף כדי לחגוג את יום הולדתו ה - 50... חוץ מנמני ודריקס ששיפרו את מצב הרוח, קלטנו שם גם את ניר פרצלינה, משה עגייב וטל בריקמן. היה שמח!  

גם אלי דריקס היה שם... חתן השמחה חולק איתו סודגם אלי דריקס היה שם... חתן השמחה חולק איתו סוד

וזה כמה דקות קודם להתלחששות - עמוס מאיר מזהה את החבריםוזה כמה דקות קודם להתלחששות - עמוס מאיר מזהה את החברים

ניר פרצלינה חוטף תנומהניר פרצלינה חוטף תנומה

משה עגייב ואשתו נהנים מהבריזהמשה עגייב ואשתו נהנים מהבריזה

הייה הראשון שמגיב לכתבה הוספת תגובה