תקרית חמורה בנבחרת ההתעמלות האמנותית פחות מחודש למשחקים האולימפיים בריו. מאמנת נבחרת ישראל, אירה ויגדורצ'יק, תקפה לכאורה את המתעמלת קטרינה לבינה רגע לפני שעלתה להתחרות בגביע העולם בקאזאן אתמול (שבת), כאשר לפי עדויות היא בעטה בגופה. הסיפור נחשף לראשונה בעיתון "הארץ".

בנבחרת, שזכתה בקרב רב בקאזאן במדליית הארד, קיים משבר גדול בעקבות התקרית, שקדמה להופעתן של הבנות על המשטח. באיגוד ההתעמלות בודקים את העניין, כאשר גורמים אחרים ששוהים עם הנבחרת העדיפו שלא להגיב.

נבחרת ההתעמלות האמנותית היא אחת מהנבחרות המוצלחות והבולטות ביותר בספורט הישראלי. בנות הנבחרת נמצאות במשטר אימונים קפדני, אך כזה שנחל הצלחות גדולות כמו הזכייה במדליית הזהב באליפות אירופה האחרונה בחולון בתרגיל האלות והחישוקים. את תגובתה של ויגדורצ'יק לא ניתן היה להשיג,

הנבחרת האומנותית בתרגיל הסרטים (הוועד האולימפי בישראל)
הנבחרת האומנותית בתרגיל הסרטים (הוועד האולימפי בישראל)
 

מאיגוד ההתעמלות נמסר: "על פניו נראה כי מדובר בתקרית חמורה, שמחייבת בירור מיידי. הנבחרת תגיע ביום ג' לפנות בוקר לישראל, ועם הגעתה ננקוט מיידית בכל האמצעים הנדרשים כדי לברר את הסוגיה עד תום".

אגב, בתרגילים הבודדים שנערכו הערב (ראשון) השיגה הנבחרת מדליית ארד בתרגיל הסרטים עם 17.350 נקודות. בולגריה (18.050 נקודות) זכתה הזהב, ורוסיה (17.700) בכסף. בתרגיל המשולב אלות וחישוקים סיימה ישראל במקום הרביעי עם 18.150 נקודות. אחרי רוסיה, בלארוס ואיטליה.

לכתבה זו התפרסמו 15 תגובות הוספת תגובה