רגע לפני פתיחת החלק השני של עונת הכדורעף במכבי הוד השרון החליטו היום (שלישי) כי הם מעוניינם לחזק את הסגל וסימנו שני מוסרים זרים כאשר המטרה היא לצרף אחד מהם.
בנוסף בקבוצה צירפו את אלי אפרתי, שחוזר למקום בו החל את הקריירה הבוגרת שלו. עבורו מדובר בחזרה לליגה הבכירה אחרי שלוש עונות בליגת המשנה. יו"ר המועדון, יוני אלמוג התייחס לחיזוק: "אלי פנה אליי ואמר כי הוא מרגיש חוב לי ולמועדון אחרי אובדן האליפות לפני שבע שנים. הוא שחקן טוב שיחזק אותנו ואני מאמין שנתחזק במוסר זר בהמשך".
בתוך כך, הוד השרון נכנעה 3:1 בתום ארבע מערכות מול הפועל מטה אשר/עכו. הקבוצה מהשרון פתחה עם ניצחון של 23:25 במערכה הראשונה, אך הצפוניים השלימו מהפך אדיר עם 60 אחוזים בהתקפה.
מאמן המנצחת, נעם כץ אמר בסיום: "שמח שניצחנו אבל צריך לפרגן להוד השרון ששיחקו טוב. התקדמנו מהסיבוב הראשון ואני מקווה שנשתפר בהמשך הדרך".
גם מכבי ת"א יצאה מפיגור וניצחה 0:3 את אליצור הוד השרון, אבל ברנאל וקודריאשוב הובילו עם 13 נק' ו-12 בהתאמה. מנשה/חדרה/עמק חפר שמרה על המקום השלישי למרות שנכנעה להפועל כפ"ס.