איגוד הטניס בישראל בישר היום (ראשון) על שיתוף פעולה חדש עם Zeekr, לקראת מפגש גביע הדייויס הקרוב שיתקיים ב-6-7 בפברואר בארנה נתניה, יחד עם הספונסרים הוותיקים של האיגוד – בי גי בונד, רב בריח ומשען, אשר מלווים את האיגוד ואת נבחרות ישראל לאורך שנים. המפגש הקרוב מסמן חזרה מרגשת של משחקי טניס בינלאומיים לישראל, לאחר כשנתיים וחצי בהן לא התקיימו אירועים בינלאומיים בארץ.
במסגרת שיתוף הפעולה, Zeekr תשמש כאחת מנותנות החסות הראשיות של איגוד הטניס במפגש הדייויס הקרוב, ורכבי היוקרה החשמליים של החברה יעמדו לרשות שחקני נבחרות הדייויס והצוותים המקצועיים במהלך האירוע. החיבור בין עולם הטניס ההישגי לבין מותג רכב חדשני, מתקדם ופורץ דרך משקף ערכים משותפים של מצוינות, חדשנות ושאיפה להישגים.
יו״ר איגוד הטניס, אבי פרץ, הוסיף: ״שיתוף הפעולה עם Zeekr הוא צעד משמעותי עבור איגוד הטניס והוכחה לאמון שחברות מובילות במשק נותנות בספורט הישראלי. אנו מברכים על הצטרפותה של Zeekr למשפחת השותפים של האיגוד, לצד רב בריח בי גי בונד ומשען, ומודים להן על התמיכה המתמשכת.
“אנו בטוחים שגם Zeekr תהיה איתנו שנים רבות כמו שאר השותפים שהפכו כבר לחלק ממשפחת הטניס. החזרה לאירוח מפגש גביע הדייויס בישראל היא רגע מרגש במיוחד, ואנו בטוחים ששיתוף הפעולה החדש יתרום רבות להצלחת האירוע ולחוויה של השחקנים והקהל.״
עמית הראל, מנכ"ל Zeekr ישראל: ״אנו גאים לשתף פעולה עם איגוד הטניס ולהעניק חסות לאחד מאירועי הספורט הבינלאומיים הנחשבים ביותר בישראל. החיבור בין Zeekr לבין עולם הטניס המקצועני הוא טבעי ומתבקש, שכן שניהם נשענים על ערכים של מצוינות חסרת פשרות, הישגיות ודיוק בביצועים. כמותג המגדיר מחדש את קטגוריית הפרימיום החשמלית, חשוב לנו לקחת חלק באירועים המשלבים ווינריות וחדשנות, ולהעניק לקהל האוהדים הישראלי הזדמנות להיחשף לחוויית הנהיגה המתקדמת. אנו מאחלים הצלחה רבה לשחקנים ומצפים למפגש מרגש של עוצמה, טכנולוגיה ורוח ספורטיבית על המגרש ומחוצה לו״