המחזור ה-31 של הליגה האיטלקית המשיך הערב (ראשון) עם קרב צמרת לוהט בברגמו בו אטאלנטה גברה 0:1 על יובנטוס. המשחק, כמו כל משחקי הליגה האיטלקית, שודר בערוץ ONE2 למנויי yes ,HOT סלקום TV ופרטנר TV.
המחצית הראשונה התאפיינה בקצב גבוה, אך שתי הקבוצות לא הצליחו לפרוץ את הסכר ולכבוש עד הירידה הפסקה. במחצית השנייה הקצב ירד, והמשחק הפך לפיזי במיוחד. רוסלן מילנובסקי הצליח להמם את הקבוצה מטורינו בדקה ה-87 ולקבוע את תוצאת הסיום בהתמודדות.
שער דרמטי של אטאלנטה מסבך את יובה
הגברת הזקנה, לא הצליחה להסתדר ללא כריסטיאנו רונאלדו שנפצע בידו, כשלה בניסיון לחבר ניצחון ליגה שלישי ברציפות ואיבדה את המקום השלישי בטבלה ליריבתה במשחק. כמו כן, היא עלולה אף לרדת למקום החמישי אם נאפולי תנצח.
מנגד, החבורה מברגמו מינפה את המומנטום החיובי שלה התקופה האחרונה וחיברה ניצחון ליגה חמישי ברציפות. בנוסף, היא רשמה הישג היסטורי וקטעה רצף של 32 משחקי ליגה ללא ניצחון מול הביאנקונרי.