העולם שייך לצעירים, וכך גם בכדורגל. שתי האימפריות הספרדיות, ריאל מדריד וברצלונה, הולכות בשנים האחרונות על קו חדש של שחקנים צעירים שיהוו את הבסיס לעתיד המועדונים. לקטאלונים יש כמובן את אנסו פאטי וקרלס פרס, לבלאנקוס ויניסיוס ורודריגו, ונדמה כי בקיץ הבא שתי הקבוצות ינסו לשים את היד על הכישרון העולה של הכדורגל הצרפתי, אדוארדו קמאבינגה.

בתקשורת הספרדית דיווחו לפני מספר חודשים על כך שזינדין זידאן מעוניין בשחקן בן ה-16 של ראן, אשר משגע את הליגה הצרפתית מעמדת הקשר האחורי. היום (שבת) מפרסמים בספרד כי גם ברצלונה רשמה את שמו של קמאבינגה בפנקס ואריק אבידל, המנהל הטכני של הבלאוגרנה, כבר צפה בכישרון בפעולה.

הראיון של מסי שעורר סערה באירופה

השחקן שנולד בשנת 2002 אף נכנס לרשימת הכישרונות הגדולים בעולם, אשר נבחרו על ידי הגרדיאן האנגלי. קמאבינגה אמנם עדיין לא חגג 17, אך הוא ממש לא שחקן ספסל אלא קבוע ב-11 של ראן עם 9 הופעות בליגה בהן רשם גם בישול אחד, מול האלופה פאריס סן ז’רמן.

על פי אותו הדיווח, המטרה, אם וכאשר, היא לרכוש את קמאבינגה בקיץ הבא כשכרגע השמות הבולטים הם של ריאל ובארסה, אך לבטח קבוצות נוספות ייכנסו למאבק ככל שהעונה תתקדם, ועושה רושם שראן בדרך לעשות קופה לא קטנה מהכישרון הצרפתי שגדל אצלה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה