מנצ’סטר סיטי חטפה מכה קשה מאוד כשאיבדה את אחד השחקנים המרכזיים שלה, רודרי, שקרע את הרצועה הצולבת וסיים את העונה. כעת, לפי דיווח אחרון הערב (שני) ב'רלבו' הספרדי, היא סימנה את המחליף.
מקורות הקרובים למועדון סיפרו לאתר הספרדי כי מרטין זובימנדי בן ה-25, קשרה המצטיין של ריאל סוסיאדד שהיה חלק מהזכייה של ספרד ביורו האחרון ואף החליף את רודרי שנפצע בגמר, סומן על ידי התכולים. השחקן הפך למטרה העיקרית שלהם והם צפויים ללכת עליו בכל הכוח כבר בינואר.
במועדון ממנצ’סטר רוצים לנצל את העובדה שהקשר לא האריך את חוזהו אצל הבאסקים על מנת לשלם את סעיף השחרור שלו שעומד על 60 מיליון אירו, סכום שהם חד משמעית יכולים לעמוד בו ובטח כשמדובר בחיזוק “חירום” עקב פציעה קשה.
פפ גווארדיולה, יצטרך לשכנע את זובימנדי להגיע (רויטרס)יש לציין שמהלך לא יהיה פשוט בכלל עבור סיטי מכיוון שזובימנדי לא ממהר לעזוב את המועדון בו גדל ושמשמש עבורו כבית, ולכן, פפ גווארדיולה ואנשי המועדון יצטרכו לנסות ולשכנע אותו להגיע לאלופת אנגליה.
דוגמה מצוינת לאתגר שצפוי לסיטי בניסיון לצרפו התרחשה לאחרונה. לאחר שכבר דחה בעבר את ארסנל ובאיירן מינכן, בקיץ האחרון היו שמועות רבות על כך שקשר סוסיאדד בדרך הבטוחה לליבפול ושהוא אף “נתן להם את המילה” שיחתום במועדון. המרסיסיידרס כבר הניחו 60 מיליון אירו על השולחן של הבאסקים, אך ברגע האחרון השחקן התחרט, דחה את הצעתם והשאיר אותם “עירומים” מבחינת רכש.