חלון ההעברות לקראת עונת 2021/2022 ברחבי אירופה כבר איתנו וביבשת ממשיכים לעסוק בהעברות אפשריות ובסגירת עסקאות רשמיות. כאן ב-ONE נרכז לכם בכל יום את העדכונים החמים ביותר בשוק.
חדשות רשמיות:
# מבלי שהצליח להבקיע במדי מילאן, מריו מנדז’וקיץ’ הוותיק הודיע על סיום דרכו אצל הרוסונרי: “זו הייתה זכות לשחק כאן, אני מודה למועדון ולצוות האימון על ההזדמנות”.
# לוקאס טוריירה שזכה עם אתלטיקו מדריד באליפות אישר שהוא עוזב את הקבוצה, והוא צפוי לחזור לדרום אמריקה כדי להיות קרוב יותר למשפחתו אחרי מות אמו: “הייתה גאווה ללבוש את החולצה הזאת”. השחקן שהגיע מארסנל כחלק מעסקת תומאס פארטיי רשם 25 הופעות ו-725 דקות בלבד.
# בלתי נגמר: חואקין בן ה-39, שיהיה בן 40 ביולי, האריך את חוזהו בבטיס בעונה נוספת, עד 2022. הפגין יכולת טובה מאוד לאורך העונה ועזר לקבוצתו לסיים במקום השישי והמכובד.
# אלצ’ה הודיעה ששחקן הקבוצה אמיליאנו ריגוני יעבור לסאו פאולו.
ספקולציות חמות:
# ג’ורג’יניו ויינאלדום שעד לא מזמן חוזר על ידי ברצלונה בשיחות עם באיירן מינכן לגבי העברה חופשית בקיץ. ההולנדי סיים את תקופתו בליברפול ויחתום בקבוצה חדשה בכל מקרה במהלך חלון ההעברות.
# רוב השחקנים שברצלונה רוצה למכור בקיץ הקרוב, מעוניינים להישאר בקבוצה, כולל מתאוס פרננדס שבקושי ראה העונה דשא. היחידים שבאמת רוצים לעזוב את הקבוצה הם מרטין בריית’ווייט ונטו, שמעוניינים לקבל יותר דקות. הקטלונים בפלונטר לא קטן לקראת הקיץ בכל הקשור למכירת שחקנים.
# מנצ’סטר סיטי מוגדרת על ידי העיתונאי פבריציו רומאנו כקבוצה שהכי מעוניינת בהארי קיין וכן כפייבוריטית להחתים אותו. התכולים רוצים לפעול כדי להשיג עסקה עליו כמה שיותר מהר והוא מוגדר כמטרה העיקרית של אלופת אנגליה לקיץ. נכון לכרגע טוטנהאם מתנגדת לעזיבתו. אגב, בדיילי מייל מדווחים שמנצ’סטר יונייטד לא תוותר בקלות ומתכננת להגיש הצעת ענק עבורו.
# אשרף חכימי אמנם לא אישר זאת רשמית, אך בסיום משחקה של אינטר שדרסה 1:5 את אודינזה הוא ביצע מחווה שקצת קשה להתווכח איתה ומסתמן כי ימשיך אצל הנראזורי. המגן המרוקאי הנפלא אמר בסיום: “המחווה בסוף המשחק? הכוונה הייתה שאנחנו אלופי איטליה, אני לא יודע מה יקרה, אבל אני שמח כאן”.
# בספרד ממשיכים לנסות ולקדם את הגעתו של קיליאן אמבפה לריאל מדריד. בתוכנית ‘אל צ’ירינגיטו’, הכתב תומאס רונסרו שידוע באהבתו הגדולה לריאל מדריד הצהיר: “אמבפה יודע שבמדריד יתייחסו אליו כמו לאלוהים”.
קיליאן אמבפה חוגג (רויטרס)# שחקן ברצלונה, אילאיש מוריבה, חתם בסוכנות הגרמנית Rogon. חוזהו בברצלונה מסתיים ב-2022, אך בקבוצה מעוניינים להאריך איתו את ההתקשרות.
אילאיש מוריבה (אינסטגרם)# עוד בברצלונה, הקבוצה סימנה את מגן אטאלנטה רובין גוזנס בן ה-26, כשהוא עשוי להחליף בהרכב הקטלונים את ג’ורדי אלבה. האיטלקים צפויים לדרוש סכום של 40 מיליון אירו, אך חוזהו מסתיים בעוד פחות משנה ועשויים להנמיך את דרישתם לכ-25 מיליון. גם חוסה גאיה מוולנסיה סומן על ידי בארסה.
חוסה גאיה (La Liga)# שחקן אודינזה רודריגו דה פול רמז על עזיבת הקבוצה כשכתב בפוסט בחשבונו הפרטי “תודה על הכול”. הוא כבר מקושר לקבוצות כמו אינטר, יובנטוס ולידס.
# ראפיניה שעבר מברצלונה לפאריס סן ז’רמן בקיץ האחרון ומחזיק בחוזה עד 2023 בעיר האורות בספק בנוגע להמשך דרכו בקבוצה של מאוריסיו פוצ’טינו, שלא מרבה לשתף אותו. אחת האפשרויות היא שיצטרף לעולה החדשה לליגה הספרדית והיריבה העירונית של הקטלונים, אספניול.
ראפיניה מול איפרן קאהווצ'י (רויטרס)עידן ובתיה עופר חגגו במדריד סימאונה פיזז