לפני 12 שנה, קאקה זכה בליגת האלופות עם מילאן, באותו ערב בו פיליפו אינזאגי כבש צמד בדרך ל-1:2 בגמר על ליברפול. באותה שנה, הברזילאי גם קטף את כדור הזהב אחרי עונה היסטרית ועד לפני שנה, היה האיש האחרון שהחזיק בו לפני השליטה האבסולוטית של ליאו מסי וכריסטיאנו רונאלדו שהסתיימה בזכייה של לוקה מודריץ’. כעת, הגיע זמנו של הקשר האגדי לתת את דעתו בנוגע לזהות האיש שראוי לזכות לדעתו בתואר היוקרתי.

“נראה מה יוליד העתיד. כדור הזהב לווירג’יל ואן דייק? היו לי כמה דיונים על זה עם חברים ועם אח שלי והשם שהסכמנו עליו בסופו של דבר היה לגמרי הוא”, אמר קאקה. “אני לא יודע מה יחליטו המצביעים, אבל הגיע הזמן להעניק את התואר לשחקן הגנה”.

נחשף סרטון: ניימאר והמתלוננת על האונס

לדעת רבים, הפרידה של קאקה ממילאן מסמנת יותר מכל את נפילת האימפירייה, שסיימה עוד עונה מאכזבת ללא הכרטיס לליגת האלופות. “אני מאוד מאוכזב שהם הפסידו את זה על נקודה אחת בלבד”, אמר קאקה שלמרות ההווה המאכזב, בטוח שהעתיד של הרוסונרי ורוד הרבה יותר, הרבה בזכות חברו לשעבר לקבוצה והסמל הגדול ביותר שלה שצפוי להפוך למנהל המקצועי.

“נראה מה יהיה. יש סימנים של התאוששות ויש את פאולו מאלדיני, אני חשוב שמילאן בדרך הנכונה. עדיין קשה לי שאני לא שם, אפילו בברזיל אני עדיין צופה במשחקים וקורא את החדשות על הקבוצה”, סיכם הברזילאי.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה