ברזיל זכתה בעוד תואר, אולי הקטן ביותר בו זכתה בהיסטוריה, אך תואר הוא תואר. הסלסאו גברו 3:4 בפנדלים על נבחרת ארגנטינה, במשחק על טהרת שחקני שתי הליגות המקומיות בלבד.

לפני כחודשיים ניצחה ברזיל 1:2, ואחרי 80 דקות בבואנוס איירס היה נראה שהמשחק יסתיים 0:0 והברזילאים יחגגו, אך בדקה ה-82 היה זה איגנסיו סקוקו שבעט פנדל אדיר לחיבורים וקבע 0:1.

שתי דקות בלבד חלפו, והמשחק הפך למעניין אפילו יותר. פרד, המלך של פלומיננזה, קבע 1:1 מקרוב וקירב את ברזיל צעד נוסף לתואר. בדקה ה-90, שוב גנב סקוקו את ההצגה, כשקבע 1:2 דרמטי ושלח את הקבוצות לדו קרב מהנקודה הלבנה.

ניימאר, שרק לפני כשבוע העיף פנדל מול קולומביה לשמיים, עמד בלחץ, ובמצב של 3:3 שלח את הפנדל המכריע פנימה ורץ לחגוג עם חבריו זכייה בתואר הצנוע. כשמדובר בקרב בין ברזיל לארגנטינה, שום דבר לא באמת צנוע.

סקוקו חוגג צמד אישי. לא הספיק (רויטרס)
סקוקו חוגג צמד אישי. לא הספיק (רויטרס)
 

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה