ברצלונה גמגמה, אבל חזרה אתמול (ראשון) לפסגת הליגה הספרדית בזכות ניצחון 0:1 דחוק על סלטה ויגו בקאמפ נואו משער של פדרי. מי שהמשיך להצטיין הוא השוער מארק-אנדרה טר שטגן, שהציל 19 מ-20 הבעיטות שנבעטו מולו למסגרת העונה בליגה, הכי הרבה באירופה. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.

”טר שטגן שמר על המקום הראשון והמשיך ברצף אי הספיגות, שעלה ל-624 דקות בליגה. בארסה סבלה, אבל תגיע לברנבאו מהמקום הראשון. סלטה ויגו הייתה סלחנית בסיום, כולל כדור בקורה בתוספת הזמן. המחצית השנייה הפכה למסוכנת מבחינת בארסה”, ניתחו ב’מונדו דפורטיבו’.

ב’אס’ הוסיפו: “בסוף בארסה בזבזה זמן וניצלה בזכות טר שטגן. סלטה התחילה להאמין מאוחר מדי. ברצלונה ניצחה בנס”. אגב, יאגו אספאס מסלטה התלונן על בארסה: “בסוף הם בזבזו זמן בכדורי החוץ, טר שטגן בזבז זמן והשופט לא אמר לו כלום, אותנו כבר בדקה ה-10 הוא הזהיר מבזבוזי זמן, אבל זה מה שקורה נגד הגדולות”.

לפני ריאל: פדרי כובש ונותן ניצחון לבארסה

ב’מארקה’ הוסיפו: “סלטה “סלחה” לבארסה שהותירה הרבה ספקות לפני אינטר. לאורחת הגיע תיקו, הקטלונים חייבים להשתפר לקראת ליגת האלופות. צ’אבי לא יחשוב על הקלאסיקו עד יום חמישי כי כל תוצאה פרט לניצחון מול אינטר תביא לאסון”.

חייבים לנצח מול אינטר. פדרי, בוסקטס וראפיניה באים בטענות לשופט (רויטרס)חייבים לנצח מול אינטר. פדרי, בוסקטס וראפיניה באים בטענות לשופט (רויטרס)

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה