אם תהיתם מאיפה ויניסיוס ג’וניור מריאל מדריד שאב את ההשראה לסגנון המשחק הפעלתני שלו העונה, הרי שהיום (שבת) הברזילאי הצעיר סיפק תשובה בראיון. הקיצוני של הבלאנקוס סיים את העונה בצורה לא פשוטה עם פציעה שגרמה לכך שלא יזומן לסגל של נבחרת הסלסאו לקופה אמריקה, וכעת הוא כבר מתפנה לחשוב על השנה הבאה.
“ניימאר הוא המודל לחיקוי שלי על הדשא, אני תמיד מנסה לחקות אותו, הרבה פעמים הוא שולח לי סרטונים של המהלכים שלו ומאתגר אותי – ‘תעשה את אותו הדבר, צעיר’. הוא עושה דברים שאף אחד אחר לא עושה במגרש. גם מרונאלדיניו למדתי הרבה, צפיתי בביצועים שלו מגיל צעיר מאוד”.
שחקני ריאל מדריד משיקים את המדים החדשיםבימים אלו ויניסיוס שוהה בחופשה במולדתו וכבר חושב על העונה הבאה לאחר שכאמור לא נכלל בסגל נבחרתו לטורניר. אחרי שניימאר נפצע, בארץ הסמבה ביצעו סקר בו נבחר שחקן ריאל מדריד כמי שאמור להחליף את כוכב פאריס סן ז’רמן, אולם בסופו של דבר בחר המאמן טיטה לזמן את וויליאן מצ’לסי. משמעות הדבר – מספר 28 של הבלאנקוס יחל את קדם העונה ויקבל זמן רב מאוד של מנוחה.