ריאל מדריד בזבזה אמש (שבת) הזדמנות פז להיצמד לצמרת הגבוהה, ולנסות להתקרב אל ברצלונה המוליכה, כאשר סיימה ב-0:0 מאכזב מול אתלטיק בילבאו ולא השכילה לנצל את איבוד הנקודות של הקטאלונים, שגם הם סיימו בתיקו, 2:2 מול סלטה ויגו.

אם לא די בכך, גם אתלטיקו מדריד ניצחה 1:2 את ריאל סוסיאדד ועקפה את הלבנים בדרך אל המקום השלישי. בכך, החבורה של זינדין זידאן ירדה למקום החמישי ולה 28 נקודות בלבד. על כן, הסטטוס קוו בצמרת הלה ליגה במחזור ה-14, התקבל בצורה קשה בתקשורת המקומית שמבקרת את ריאל.

מופע ההחמצות ההיסטרי של רונאלדו וריאל

"לה ליגה מתחממת, אבל ריאל מדריד קפאה", זעק שער ה”מארקה” הבוקר, שם נכתב: “מדריד נתנה לעוד רכבת לעבור בסן מאמס. פתאום כל הדרכים אל השער של בילבאו היו חסומות, כאשר כריסטיאנו רונאלדו היה בראש שחקני ריאל הלא מדויקים. ההופעה של ריאל הותאמה למה שקרה קודם לכן בקאמפ נואו.

“הקבוצה של זידאן הפסידה חלק מהשגרה שלה: השערים של רונאלדו, היציבות של לוקה מודריץ’, המסירות המדויקות של טוני קרוס. סרחיו ראמוס כיבה את הלהבה של ריאל בהרחקתו. הליגה נשארה זהה בצמרת, אלו החדשות הגרועות ביותר שמדריד יכולה הייתה לקבל”.

באתר המדרידאי המליצו בחום לריאל לרכוש דווקא חלוץ ולא שוער בחלון ההעברות בינואר: “בסן מאמס הובהר שהלבנים צריכים יותר חלוץ '9' בסגנון אלברו מוראטה ולא שוער במקום קיילור נבאס, מוכשר ככל שיהיה כמו קפה”. זאת לאור העובדה שלפי איך שנראתה, ריאל “מאיימת” לרשום משחק שני ללא כיבוש מאז ספטמבר 2011.

איסקו מול איניאקי וויליאמס (La Liga)איסקו מול איניאקי וויליאמס (La Liga)

"קיבלנו דוגמה מובהקת למחסור בשערים שיש לנו”, אמר איסקו לאחר המשחק אמש. “היו לנו הזדמנויות, אולי זה מה שמצער אותנו, אבל אנחנו לא יכולים להאשים את כל הקבוצה. אנחנו צריכים לעבוד יותר. שיחקנו טוב. בעונה שעברה השערים נכנסו בדקות האחרונות והעונה אנחנו קצת חסרי מזל. בכדורגל גם זה משפיע”.

בתוך כך, הבלאנקוס ייתקלו בבעיות נוספות לקראת המחזור הבא מול סביליה, כאשר ראמוס, קאסמירו ודני קרבחאל ייעדרו מהמשחק, בעוד הראשון ראה אתמול כרטיס אדום בדקה ה-86 (כרטיס צהוב שני לאחר שהראשון נשלף לעברו בדקה ה-11) והשניים האחרים ספגו כרטיס צהוב חמישי.

ראמוס הפך על הדרך ל”שיאן האדומים” של הכדורגל הספרדי, כאשר ספג אדום מספר 19 במשחק מספר 416 בקריירה ובכך עקף את פאבלו אלפארו, צ’אבי אגואדו להם 18 אדומים.  

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה