הפועל עפולה השלימה היום (שני) את הסגל שלה, כאשר החתימה את לייסדריוס דאן כזר השני של הקבוצה לעונה הבאה. דאן (31, 1.93) חוזר לקדנציה שניה בישראל, זאת לאחר שלפני 8 שנים שיחק בבני השרון ורשם מספרים נהדרים בליגת העל.

בעונה שעברה שיחק בליגה השנייה בטורקיה וסיים כסגן מלך הסלים בטורקיה שנייה עם 25.5 נקודות למשחק, 6.7 ריבאונדים ו-3.7 אסיסטים. הוא גם שיחק במהלך הקריירה בבנפיקה ובוויטוריה מהליגה הפורטוגלית הבכירה, כאשר הוא בוגר מכללת ביילור.

ניר קפלן, מאמן עפולה, שעשה צעד משמעותי להשלמת הסגל אמר: "אני שמח מאוד על ההחתמה של לייסדריוס. עבדנו מאוד קשה כדי למצוא השחקן המתאים ביותר והאיכותי ביותר להרכב השחקנים המצוין  שהצלחנו לבנות השנה בעפולה. אני בטוח שהוא יוסיף לנו המון גיוון, קשיחות ואיכות בשני צידי המגרש”.

דאן עצמו יודע מה הציפיות ממנו ומהקבוצה לעונה הבאה ואמר שהוא לא נבהל מהציפיות הגבוהות: "אני לא יכול לחכות להזדמנות להוביל את הקבוצה במטרה לזכות באליפות ולעלות לליגת העל.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה