כשהיא בעיקר חושבת על המפגש מול פנרבחצ’ה במחזור האחרון של היורוליג ביום שישי, מכבי תל אביב ספגה הערב (ראשון) הפסד ליגה ראשון בבית ואיבדה את הפסגה אחרי 94:86 מול הפועל חולון, שהתאוששה מהתבוסה המביכה ביורופקאפ (בסיומה עלתה שלב).
ספרופולוס: "חולון רצתה את המשחק יותר"בצד כשירות הסגל – אלכס טיוס פתח את הגבה ולכן לא חזר לשחק – הסנטר קיבל טיפול של הדבקה וחזר לספסל עם חבישה על הגבה השמאלית לאחר שחטף מרפק בפניו לאחר כשתי דקות עם פתיחת הרבע השני.
שחקני מכבי תל אביב חוגגים (איציק בלניצקי)
יאניס ספרופולוס המאוכזב סיפר: “ההגנה הייתה פשוט רעה מהרבע השני, וגם לא ביצענו עבירות חכמות כדי למנוע סלים קלים. לא שיחקנו מספיק חזק, הם פשוט רצו יותר מאיתנו וניצחון את הקרבות הקטנים. נצטרך לשנות את המנטליות והגישה. אני לא יודע מה הסיבה להופעה הזו, אך נעשה זאת”.
קורי וולדן המצטיין אמר: “ידעתי שאני צריך להשיג את השלשה הזו כי אחרת מכבי הייתה חוזרת, לא הסל הכי יפה, אך אני שמח מאוד. כולם עשו צעד קדימה היום כדי להשיג את הניצחון המיוחל. הצהרה להמשך? זו התאוששות חשובה עבורנו ובהחלט הוכחנו שאנחנו קבוצה חזקה”.
גיא פניני חוזר להגנה (איציק בלניצקי)
דן שמיר המעודד אמר: “חדשות בשבילנו לנצח בלי טי ג’יי קליין, יצאו מרבע שלא הייתה בו הגנה טובה, שיחקנו גם נגד בעיית עבירות ואיכשהו הגענו לתשע הפרש, איבדנו וזה היה חבל אם היינו בועטים בדלי. וולדן? מתי שצריך, בעיקר מול הקבוצות הטובות הוא מעלה את הרמה - מאוד יציב ומחויב. גיא פניני? מאוד שמח שאוהב לשחק עדיין, לא כולם במצבו היו מתנהלים ככה”.
טקס הזכייה לכבוד מכבי תל אביב כדורגל (איציק בלניצקי)
אגב, במהלך פסק הזמן ברבע הרביעי, במכבי מצאו את הזמן ובירכו את האחות התאומה מהכדורגל על האליפות בה זכתה אמש כשבהיכל אף נכח אלירן עטר שגם קיבל עידוד מצד אוהדי הצהובים ומכרוז שתי הקבוצות, שי סידי.
אלירן עטר (איציק בלניצקי)