דני אבדיה המשיך בכושר המצוין שלו גם הבוקר (חמישי). הפורוורד עבר את רף 30 הנקודות בפעם השנייה בחמשת המשחקים האחרונים וגם לא היה רחוק מטריפל דאבל שני בקריירה. לבסוף הוא סיים עם דאבל דאבל מרשים של 31 נקודות ו-16 ריבאונדים בניצחון פורטלנד 99:115 על ממפיס.

אבדיה קלע ב-9 מ-18 מהשדה, 5 מ-8 לשלוש, 8 מ-9 מקו העונשין והוסיף גם שמונה אסיסטים ושתי חטיפות. רק במחצית הראשונה, אותה פורטלנד סיימה ביתרון 58:71, היו לישראלי 26 נקודות עם חמש משש מחוץ לקשת, חמישה ריבאונדים וארבעה אסיסטים.

אחרי שגברו גם על טורונטו ו-וושינגטון לאחרונה, מדובר כבר בניצחון השלישי ברציפות של הטרייל בלייזרס והוא גם המרשים מכולם. זה מגיע אחרי חמישה הפסדים רצופים, ובטיימינג מצוין בעיצומו של המאבק על הכרטיס לפליי אין במערב.

דני אבדיה זורק שלשה במחצית הראשונה (רויטרס)דני אבדיה זורק שלשה במחצית הראשונה (רויטרס)

פורטלנד שניצחה 10:19 ברבע האחרון, קיבלה 22 נקודות מאנפרני סימונס, 17 משיידון שארפ, 15 מטומאני קמארה ו-13 מדופ רית’. דונובן קלינגן קלע רק שבע נקודות, אבל קלט 11 ריבאונדים. בממפיס דזמונד ביין קלע 20 נקודות, סקוטי פיפן ג’וניור הוסיף 18, סנטי אלדמה 16 וג’ארן ג’קסון ג’וניור 14.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה