המחזור השלישי בליגה הלאומית הושלם הערב (שני), כשעירוני רמה"ש התפוצצה על הכח עמידר ר"ג בחוץ עם 0:6 מוחץ, כששלום אדרי מבקיע רביעייה ראשונה שלו בקריירה.

חניכיו של חיים שאבו עלו ליתרון 0:1 כבר אחרי שתי דקות כשעל השער חתום מאור קנדיל בדקה ה-27. בן אז'ובל הכפיל את התוצאה, ושתי דקות לאחר מכן התחיל שלום אדרי בן ה-20 את ההצגה הפרטית שלו כשכבש רביעייה (29, 66, 79 ו-82) ונתן לקבוצתו ניצחון אדיר באצטדיון וינטר.

קבוצה נוספת שהתפוצצה על יריבתה היא מכבי יבנה, שלא ריחמה על בית"ר ת"א/רמלה והביסה אותה 1:4 ברמלה, כשדוד רביבו הצטיין על המגרש עם שלושה בישולים.

השער הראשון במשחק הגיע בדקה ה-19, כשדוד רביבו הכנס כדור לתוך הרחבה ויוסי אופיר כבש בנגיעה ועלה את יבנה ליתרון 0:1.

לא חלפו להם שתי דקות ומכבי יבנה מצאה את השני, הפעם מרגליו של יוסי אסייג כשדוד רביבו משלים בישול שני במשחק.

חיים שאבו על הספסל (עמית מצפה)
חיים שאבו. ניצחון גדול לקבוצתו (עמית מצפה)
 

החבורה של יוסי זוזוט השתלטה לגמרי על המשחק ובדקה ה-34 היא מצאה את השלישי כשדוד רביבו מצא בכדור גאוני את טימור אביטן, שהתנהל בתוך הרחבה וכבש את השלישי של יבנה.

בית"ר ת"א/רמלה זכתה בפנדל בדקה ה-52, אותו ניצל אבי אבינו וצימק ל-1:3, אך יבנה השיבה עם הרביעי בדקה ה-64, כשיוסי אסייג כובש ומשלים צמד אישי במשחק.

שלומי דורה (רדאד ג´בארה)
שלומי דורה. חזר לנצח (רדאד ג´בארה)
 

במשחק נוסף קבוצתו של שלומי דורה, מכבי אחי נצרת, חזרה לנצח כשגברה 0:1 על הפועל ראשל"צ בעילוט משער של עלי חטיב בדקה ה-34.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה