מצבה של מכבי נתניה הפך לקריטי לאחר שספגה 4:3 בבית מול עירוני קריית שמונה והשלימה משחק שמיני ברצף ללא ניצחון. החבורה של טל בנין מדורגת מתחת לקו האדום עם 13 נקודות בלבד ולאוהדים, שהתרגלו בשנים האחרונות למאבקים על אירופה, נמאס.
הקהל הנתנייתי התפרע בסיום המשחק, התנפל על ההנהלה, השחקנים וגם על אנשי התקשורת. באצטדיון התקיימה הפגנה ספונטנית של האוהדים והוזעקה משטרה למקום על מנת למנוע הפרות סדר.
בינתיים, למרות המצב הקשה, בהנהלת נתניה מגבים את בנין, שכבר הצליח בעונה שעברה לחלץ את הפועל חיפה ממצב קשה, אך עשה זאת לאחר שהגיע במהלך העונה.
בנין, שיצא מהמגרש בליווי משטרתי, התייחס בסיום למעמדו: "אני בנאדם אגואיסט, אז אני רוצה את טובתי ואת הצלחתי. אם הייתי מרגיש שאין לי את האפשרות לעשות את זה במסגרת הזאת לא הייתי מגיע. אנשי נתניה פנו אליי בסוף העונה שעברה ומאוד מאוד רצו שאגיע. הגעתי לכאן לא בשביל ללכת, אני לא רוצה ללכת כל שנה למקום אחר ואני רוצה להצליח פה בנתניה זה הרצון שלי. אנחנו נתחזק גם בשחקנים ישראלים.
צפו בחגיגה: 3:4 לק"ש על נתניה
"אני חי בסביבה של לחץ הרבה זמן ואני אמשיך, אני רוצה להתייחס לאווירה הנוראית הזאת דווקא בגלל מה שזה עושה לשחקנים. ראיתי חבר'ה שעשו מאמצים וזה כולל את קובי דג'אני אחמד סבע. מי שלא יעמוד בלחץ הזה של הכדורגל או יתאמץ לא יהיה חלק מאיתנו. אנחנו נישאר עם מי שיעמוד בלחץ". כשנשאל בנין האם נשאר בגלל שהביא ספונסר לקבוצה אמר: "ואם זה העניין, אז מה הבעיה? מה רע במאמן שמחזק את הקבוצה?".
בנין: רוצה להישאר בנתניה כמה שניםמאמן ק"ש, ברק בכר: "סנטיהו סלליך ושמעון אבוחצירא עשו מה שהם היו צריכים לעשות. כמעט שלמנו ביוקר על הריפיון בסוף, אנחנו היינו יותר יעילים, יצאנו יותר קדימה עם הנשק שיש לנו. אנחנו מסתכלים הלאה ליום שני, גם נתניה קבוצת כדורגל טובה, אני שמח שהקהל נהנה. אני חושב שנתניה משחקת כדורגל טוב, המיקום לא משקף את היכולת שלהם, אבל יש שם מישהו שידאג להם".
 |
| אוהדי נתניה. הפגינו בסיום המשחק (רותם רוזנסקי) |
|
| |
 |
| צ´ראן וחטיב לא מאמינים (משה חרמון) |
|
| |