האם פרנזי פיירו בדרך למעבר מפתיע לכדורגל האנגלי? ב-’Footballleagueworld’ שבבריטניה דווח היום (שלישי) שווטפורד מעוניינת בשרותיו של חלוץ מכבי חיפה, ומוכנה לשלם עבורו לא מעט כסף. בכרמל התייחסו והגיבו: “לא מכירים הצעה כזו, פיירו לא למכירה”.
לפי הדיווח, הקבוצה מוכנה לשלם 1.7 מיליון ליש”ט כדי לצרף אליה את חלוץ נבחרת האיטי מהירוקים, כאשר על פי אותו פרסום הסכום אמור להספיק עבור מכבי חיפה כדי לשחרר את השחקן למועדון מהצ’מפיונשיפ (בפועל המועדון מהכרמל כמובן צפוי לדרוש יותר מכך).
בעונה שעברה רק מילטה ריוביץ’ הגיע לספרות כפולות בשערים בליגה ובמועדון מחפשים שחקן התקפה שיוכל לסייע לקבוצה בדרך למעלה, כאשר עיתונאי ‘סאן’ אלן ניקסון חשף שהמועדון ינסה לצרף את השחקן בן ה-29 של הירוקים.
פרנזי פיירו (עמרי שטיין)“פיירו הרשים בישראל ורוצה לבחון את עצמו באנגליה, אז הוא יהיה פתוח למעבר. ווטפורד יכולה להרשות לעצמה לשלם 1.7 מיליון ליש”ט עבורו”, נטען בתקשורת האנגלית.
ווטפורד סיימה במקום ה-15 בצ’מפיונשיפ בעונה שעברה ורוצה לחדש את ההתקפה שלה, כאשר פיירו שכבש 26 גולים בעונה שעברה בכל המסגרות עם הירוקים הוא כעת השם החם בקבוצה.
“יש לפיירו רק עוד עונה אחת בחוזה ומכבי חיפה נחושה לקבל עליו תשלום לפני שזה יהיה מאוחר מדי. פיירו רוצה לעבור לבריטניה אחרי ששיחק בצרפת, בלגיה וישראל, וזה אמור להגדיל את הסיכויים של ווטפורד להנחית אותו”, ניתחו.
פרנזי פיירו (רדאד ג'בארה)פיירו ערך 30 הופעות בין-לאומיות בנבחרת האיטי בהן כבש 21 שערים. הוא רשם 50 משחקים במכבי חיפה בעונה החולפת בכל המסגרות. נכון לעכשיו הקבוצה מהכרמל לא קיבלה הצעה רשמית עבורו.
החלוץ נרכש על ידי הירוקים ב-2022 תמורת 1.6 מיליון אירו וערך בסך הכל 102 הופעות במדים של מכבי חיפה, כאשר במאזנו 40 גולים. העונה הוא כבש 19 שערי ליגה שלא הספיקו לו לזכייה בתואר מלך השערים, והוסיף עוד חמישה במוקדמות ליגת האלופות ושניים בקונפרנס ליג.