הרצף של מכבי תל אביב נגמר. אחרי תקופה טובה בה הצליחה לצמצם את הפער מהפועל באר שבע, האלופה ספגה מכה קשה הערב (שבת) כאשר הפסידה 1:0 בבלומפילד לבני ריינה, במה שהיה הפסדה הראשון מאז המחזור התשיעי לקריית שמונה. 

מאמן מכבי ת”א, ז’רקו לאזטיץ’ אמר בסיום: “אנחנו מאוכזבים מאוד מהתוצאה. התחלנו רע, הגישה הייתה רעה, זה לא מה שציפינו בעיקר אחרי המשחק האחרון. לאחר השער שספגנו הכל היה קשה יותר, הגענו למצבים טובים אבל זה לא מספיק כי ריינה קבוצה קשה”.

לאזטיץ': צריכים ללמוד מהמשחק הזה

“אנחנו צריכים למצוא את הדרך לפתוח טוב יותר את המשחקים, דיברנו על זה, אבל זה לא קרה. לא התחלנו טוב. אבל זה לא משנה. השופטים? נראה שהשופטים הכריעו את המשחק, הרגשנו כאילו אנחנו משחקים בלי VAR. רק בעשר הדקות הראשונות לא נראינו טוב, אחרי זה נראינו טוב. בגלל שכל משחק הוא כמו גמר, כל משחק שווה יותר עד סוף העונה, אבל אנחנו נצטרך למצוא את הפתרונות”.

קשר מכבי ת”א, דור פרץ אמר: “לא צפינו את ההפסד נקודות היום, זה מאכזב, אבל אין לי יותר מדי מה להגיד. נצטרך להרים את הראש ולהמשיך קדימה. אנחנו מרבים לספוג שערים לא נחוצים, זו אחריות של כולנו ולא של אף שחקן ספציפי. לתחושתי, מעבר לפנדל שבאמת היה ב-100%, כל ההחלטות של השופט היו טובות היום. עשה אחלה משחק. אני לא רוצה שקבוצה כמו שלנו תתעסק בשופטים כל משחק, אני מאוד רוצה שההחלטות מולנו יהיו נכונות, אבל במידה שלא, אני רוצה שהיכולת שלנו תגרום לנו לנצח את זה”.

אוראל גרינפלד, דור פרץ וקייס גאנם (רדאד גאוראל גרינפלד, דור פרץ וקייס גאנם (רדאד ג'בארה)

מנגד, מאמן ריינה, שרון מימר, פתח תחילה במה שחשוב באמת: “אין יותר חשוב מזה, אנחנו לא מצליחים להתעסק בכדורגל, אנחנו בימים שהם גם עצובים וגם שמחים ורוצים לשלוח את תנחומינו למשפחות ביבס וליפשיץ’ שחזרו חללים ולא חיים כמו שציפינו, ולהגיד תודה לאלוהים על השישה שחזרו היום ושימחו אותנו, ולקוות שכולם יחזרו עד אחרון החטופים, זה לפני כדורגל ולפני הכל”. 

על המשחק: “שיחקנו מול קבוצה מפלצתית שמשחקת בקצב גבוה והיו בשליטה בכל המשחק, מגיע שאפו לשחקנים שלי בעיקר על הדרך ההגנתית, אני חושב שבהתקפה לא היינו מספיק שקטים והיינו יכולים לעשות יותר בהתקפות המתפרצות. בשבועיים האחרונים אחוזי ההצלחה נגדנו היו מדהימים, אז ככה שלפעמים צריך גם את טיפת המזל, אבל היום הוכחנו שאנחנו קבוצה טובה ועושים עונה טובה, וזה לא משנה אם נהיה בפלייאוף או לא. חבל שפיקששנו בשני משחקים האחרונים שהיו יכולים לשים אותנו בפלייאוף העליון כי אני חושב שלשם אנחנו ראויים”.

שרון מימר (רדאד גשרון מימר (רדאד ג'בארה)

עוד אמר מימר: “האילוצים גרמו לנו לאלתורים, החלטתי ללכת על ברמי, ילד טוב שהגיע לנו מליגה א’ ועשה היום עבודה טובה. אני חושב שסך הכל למרות שלמכבי ת”א היו שניים שלושה מצבים טובים, רוב הזמן הצלחנו לנטרל אותם. קשה לתאר עד כמה מכבי ת”א איכותיים בליגה הזאת. אם היינו יותר שקטים במעברים היינו יכולים לנצח יותר מ-0:1, אבל היינו עייפים. עברנו הרבה, נשמח מהניצחון הזה ונתכונן למשחק העונה שלנו שהוא ביום שלישי מול מ.ס אשדוד בגביע”.

עומרי אלטמן, שכבש והתעמת בסיום עם אוהד מכבי ת”א: “אין לי בעיה עם קללות, הרבה פעמים קיללו אותי, אבל היה איזה אוהד אחד שטיפה הגזים אז היה חשוב לי להבהיר לו שזו לא הדרך”.

הקשר המשיך: “נפלנו מול הקבוצות שכביכול הן ברמה שלנו, על זה זה נפל. לחבר שלושה ניצחונות בכמעט סיבוב שלם זה לא מה שציפו פה ויכולנו לעשות יותר ובכלל זה אנחנו א בפלייאוף, מבאס. אנחנו מאוד גאים בכל מה שהמועדון הזה עובר, הגביע זו המטרה המרכזית כרגע, אנחנו לא מסתירים את זה”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה