בסביבת מכבי ת”א מקווים כי ההגעה לישראל של נציג הבעלים, ג'ק אנגלידיס, שנכח אתמול (שני) ב-0:2 על בני ריינה, תביא לכך שהקבוצה תתחזק כמו שצריך בחלון העברות בינואר. במועדון יודעים שהקבוצה חייבת להתחזק בשחקני כנף ובעוד שחקן שובר שוויון בחלון העברות הקרוב אם היא רוצה להיות צמודה למכבי חיפה והפועל ב”ש ולהיאבק איתן על האליפות. ברור לכל, כי בסגל הנוכחי הצהובים-כחולים לא מספיק עוצמתיים כדי להיאבק על האליפות עד הסוף, וחיזוק נכון יכול לעשות מבחינתם את ההבדל.

החבורה של איביץ’ הגיעה למספיק מצבים במחצית הראשונה כדי לסיים את המשחק בתוצאה הרבה יותר גבוהה. “היינו צריכים לנצל את המצבים”, אמרו בקבוצה. במועדון יכולים לצאת מעודדים מהופעתו של דור פרץ, שהראה את היכולות שגרמו לו לצאת לאיטליה והפגין את המשחק הטוב ביותר שלו מאז חזר לישראל.

במכבי ת”א בטוחים כי מחנה האימון שהקבוצה עברה באנטליה במהלך פגרת הליגה תעזור לקבוצה: “אסור לשכוח שערן זהבי לא עשה איתנו את מחנה האימון בתחילת העונה, אותו הדבר גם לגבי דור פרץ ויונתן כהן. המחנה עזר לנו מאוד".

שחקני מכבי תל אביב חוגגים (חגשחקני מכבי תל אביב חוגגים (חג'אג' רחאל)

המאמן ולאדן איביץ' היה מרוצה מהופעתו של דור פרץ, ואמר: "פרץ התחבר לקבוצה מהרגע הראשון, הוא חזר הביתה למכבי אחרי שנה באיטליה, אבל הוא ויונתן היו צריכים לעבוד קשה כדי לחזור לכושר משחק, ואני מצפה משניהם להיכנס בקרוב לכושר משחק הגבוה שאליו הם מסוגלים". 

לגבי כהן, הוסיף המאמן הסרבי: "הוא מתאים לעמדת הקיצוני השמאלי שלנו, אנחנו עובדים איתו על העמדה הזו ועל כושר המשחק, והוא צריך זמן עד שיכנס לכושר מלא. הוא נתן מחצית ראשונה טובה".

ולאדן איביץולאדן איביץ' (חג'אג' רחאל)

בקבוצה היו מרוצים מאוד מהמשחק שהציג אתמול הבלם דריק לוקאסן, שהראה נוכחות בהגנת הקבוצה, ובטוחים כי החתמתו היא "בול פגיעה". עד כה הוא שיחק העונה 634 דקות, רשם שמונה הופעות, בשני משחקים הוחלף ובעוד אחד נכנס כמחליף, ובמכבי ת”א בהחלט נראה שיכולים לסמן וי על העמדה הזו.

מי ששוב פחות מרוצה הוא פארפה גייאגון, שאיביץ' נזכר להכניסו למשחק רק בדקה ה-89. השחקן שגילה יכולת מעולה לפני פגרת המונדיאל שוב נשכח. בסביבתו של גייאגון העריכו אמש כי הסיכויים הם לא גדולים שהוא יישאר עם פתיחת חלון העברות, ונראה כי הוא יבקש לעזוב. בסביבת הקבוצה אמרו מנגד: “הוא שחקן צעיר, הוא ישחק עוד הרבה העונה".

לוקאסן מול חלאילה. במכבי מרוצים מהבלם (חגלוקאסן מול חלאילה. במכבי מרוצים מהבלם (חג'אג' רחאל)

בתוך כך, מאמנה של הקבוצה לשעבר, אוסקר גארסיה שביתו מריונה נפטרה לפני כחודש בגיל 22 לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן הגיע לישראל לחופשה אחרי הטרגדיה שעבר. אנשי הקבוצה שנמצאים בקשר טוב עמו משתדלים לעטוף אותו באהבה לנוכח התקופה הקשה שעוברת עליו. 

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה