אחרי ההודעה על הישארותו של הקפטן שרן ייני, מכבי תל אביב פתחה היום (שני) באופן רשמי את עונת 22/23 עם האימון הראשון בקריית שלום. ולאדן איביץ’, שחזר לצהובים אחרי שנתיים, העביר כמובן את האימון יחד עם צוותו ופוגש פנים חדשות וישנות בסגל הנרקם של הקבוצה.

הסגל הצהוב כאמור רחוק מלהיות שלם, ובינתיים המושאלים שהתחילו את האימונים תחת הסרבי הם אדוארדו גררו, נדב נידם, עידו שחר, גיא מזרחי, אור רויזמן, רונן חנציס, בר כהן, עמית ותמיר גלזר. בניגוד אליהם, מי שלא לקח חלק באימון הוא פארפה גויאגון, שעם נחיתתו יצא חיובי לקורונה.

שחקני מכבי תל אביב באימון (רדאד גשחקני מכבי תל אביב באימון (רדאד ג'בארה)
ולאדן איביץולאדן איביץ' וצוות האימון של מכבי תל אביב (רדאד ג'בארה)

מכבי תל אביב, שסיימה את העונה האחרונה באכזבה וללא אף תואר, כבר עם הפנים לחודש הבא אז תפגוש את זירה במסגרת הסיבוב השני של הקונפרנס ליג, אך עוד קודם החבורה של הסרבי תתמודד מול מכבי נתניה במסגרת משחק האירופיות של גביע הטוטו.

שרן ייני (רדאד גשרן ייני (רדאד ג'בארה)
יוריס ואן אובריים (רדאד גיוריס ואן אובריים (רדאד ג'בארה)
אייל גולסה (רדאד גאייל גולסה (רדאד ג'בארה)
שחקני מכבי תל אביב באימון (רדאד גשחקני מכבי תל אביב באימון (רדאד ג'בארה)
ולאדן איביץולאדן איביץ' (רדאד ג'בארה)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה