התקשורת באנגליה מדווחת היום (שלישי) כי במידה ובני פילהאבר יחתום במכבי ת"א, הצהובים ישלמו לדרבי 275,000 ליש"ט, שהם מעל ל-2 מיליון ש"ח.

שני השחקנים של נבחרת ארה"ב, הקשר האחורי בני פילהאבר והמגן ג'ונתן ברנשטיין, הגיעו הבוקר לאימון הקבוצה וצפו בו מהצד.

בהמלך האימון ניגש ניר לוין לשוחח עם השניים, שעדיין לא הביעו את הסכמתם המלאה לשחק במועדון. אמש כאמור, לקח אבי נמני את השנים למסעדת "בויה" בת"א וערך להם סיור בעיר.

גם ברנשטיין וגם פילהאבר צפויים להישאר במכבי ת"א ולחתום בסופו של דבר בקבוצה, במידה ויגיעו לסיכום עם המועדון. הערב תערך פגישה נוספת במשרדיו של אביב בושינסקי בניסיון לסגור את עסקת רכישת המועדון ולצאת בהודעה רשמית בתקשורת על כך.

הקשר היהודי-צרפתי של מכבי ת"א, רודי חדד, קיבל אתמול (שני) מכתב ממשרד הפנים שאומר שהליך האיזרוח שלו הושלם והוא רשאי לאסוף את תעודת הזהות שלו ממשרד הפנים. כעת, יוכל רודי חדד להיות מוזמן לנבחרת ישראל לאחר שיונפק אישור מיוחד מאופ"א.


ברנשטיין והחברה, פילהאבר והסוכן באימון (אור שפונדר)
ברנשטיין והחברה, פילהאבר והסוכן באימון (אור שפונדר)

חדד ייאלץ לוותר על הזכות לשחק בעתיד בנבחרת צרפת, מה שיוכל לסלול עבורו את הדרך לנבחרת ישראל.

יוסי שבחון קיבל מנוחה ולא התאמן עם שאר חבריו. גם מילאן מרטינוביץ', ליאור ז'אן, יובל שפונגין ואורי שטרית לא התאמנו. עומר פרץ, ששיחק לראשונה אחרי 3 חודשים בשבת, נטש את האימון לקראת סיומו בגלל כאבים ברגלו.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה