בדומה למשה חזקיהו ואלי בואנו, גם ניר אפרתי, סקאוט הפועל תל אביב, סרב לקיצוץ בשכרו כחלק מהמדיניות החדשה במתחם חודורוב ועזב את המועדון לאחר כמעט שש שנים. לאחר מכן, הוא בישר על כך שהחל לעבוד בבית"ר ירושלים, שאף הציעה לו הצעה כספית גבוהה יותר מאשר משכורתו המקורית בוולפסון. מי שמועמד להחליף את אפרתי בתפקיד הסקאוט של האדומים הוא אמיר כהן, אחיו של אלמוג כהן, קשר אינגולשטאט ונבחרת ישראל, ומי שאימן בעבר את מכבי קריית גת וקריית מלאכי.
אפרתי, ששימש בתפקיד מאז 2011, החל כסקאוט וקיבל סמכויות נרחבות יותר בתחילת עידן אמיר כבירי, אז היה שותף לבניית סגל הקבוצה יחד עם עדי קריספין. מאז הגעתו של אלי גוטמן לפני כשנה וחצי, אפרתי שב לעמדת הסקאוט וחוץ מתפקידו היה אחראי על תחום ה-GPS במועדון. לאחר הקיצוץ הקודם בשכרו, בתקופת הפירוק, הוא התבקש לעשות זאת שוב, כמו שאר עובדי המנהלה בוולפסון, אך הפעם סרב ועבר לבית"ר.
ניר אפרתי בפייסבוק (פייסבוק)"זה זמן לסכם כמעט 6 שנים בהפועל תל אביב", כתב אפרתי בחשבון הפייסבוק שלו. "תודה לכל השחקנים, אנשי המקצוע, ובעיקר החברים שהכרתי במהלך התקופה הארוכה הזו. בעיקר השנה האחרונה הייתה פשוט מטורפת. זה היה חתיכת מסע...אני משוכנע שהמועדון עוד ישוב למקומו הטבעי. תודה לכולם".
בתוך כך, לאחר שגבי בורשטיין עזב את הקבוצה לטובת הפועל רמת השרון, האדומים הגישו הצעה כספית לגליל בן שאנן, כאשר על מועמדותו פורסם ב-ONE. בן שאנן, מאמן השוערים של הפועל אשקלון, גדל בהפועל ת”א ושימש כשוער המשנה בעבר. כעת, הוא עשוי לחזור למועדון נעוריו, דבר שהכעיס מאוד את אנשי אשקלון.
הפועל ת"א במו"מ עם צ'ארליס אורטיס
לאחר שהחתימה שמונה שחקנים חדשים לקראת העונה הבאה בליגה הלאומית, הפועל ת"א ממשיכה בניסיונותיה לחזק את הסגל וכעת היא עוסקת בסוגיית הרכש הזר. השם החם במתחם חודורוב כעת הוא צ'ארליס אורטיס.
החלוץ בן ה-30 מוונצואלה ששיחק במשך כל הקריירה בליגה המקומית, הופיע בשנתיים האחרונות במדי דפורטיבו אנסואטגי, כאשר בעונה האחרונה כבש 13 שערים בליגה הראשונה בוונצואלה. המו"מ עם אורטיס, לו הוגשה הצעה כספית על סך כ-75 אלף יורו לעונה, תקוע במעט בשל פערים כספיים, כאשר בוולפסון טוענים כי השכר שיוצע לו ככל הנראה לא יעלה על 80 אלף יורו.