אחרי עונה מטלטלת ולא מעט החלטות שגויות של ראשי המועדון, הפועל כפר סבא תיפרד הערב (חמישי, 21:00) מליגת העל באצטדיון טדי בירושלים במשחק מול בני יהודה במחזור הנעילה של הפלייאוף התחתון. כפ"ס תעלה למשחק ללא שלושת הזרים שךה - פלורנט חסאני, ג'יימי הופקאט ודומנטאס שימקוס שעזבו את הארץ אחרי שיחרורם. בנוסף, רשימת הפצועים כוללת את טום שלח, טל מכלוף ואביב סולומון.
כמו כן, יהיה זה גם משחקו האחרון על הקווים של מאמן הקבוצה, רביד גזל. כזכור את מקומו של גזל ימלא בעונה הבאה אורי גוטמן שכבר החל לעבוד על ההכנות לקראתה. גוטמן מתכנן מספר שינויים בצוות המקצועי וכרגע לא ברור עתידו של מאמן השוערים המוערך קאלה דרשלר.
רביד גזל התייחס לתקופה האחרונה: "המצב במדינה אינו נותן את השקט להתעסק בכדורגל בלבד. אני מקווה שנוכל לחזור להתעסק בהקדם רק בדברים טובים. כמו כן, זה לא פשוט עבור קבוצה להתרכז משחק כשהמועד משתנה תוך כדי כמה פעמים, אבל אלו הנסיבות ואנחנו צריכים להתמודד. כל מה שנותר לנו הוא לעלות למגרש ולכבד את עצמנו ולעשות את המקסימום כדי להראות טוב, לכבוש ולנצח. אני בטוח שכל שחקן פה ירצה להוכיח את עצמו אם כדי להישאר בכפר סבא או אם במקום אחר”.