בהפועל חיפה לקחו קשה את ההדחה מהגביע אתמול (שלישי) ולא פחות קשה את היכולת והתבוסה 3:0 מול מכבי פתח תקווה. יותר מדי שחקנים אכזבו ביכולתם.

בנוסף לרשימת הפצועים שכוללת את פרננד מאיימבו וגיא מלמד, הצטרף גם חאתם עבד אלחמיד שסובל מקרע בשריר הירך האחורי ויחמיץ את המשחקים מול הפועל באר שבע ומכבי תל אביב.

רוני לוי שעשה מספר שינויים בהרכב שלא הוכיחו את עצמם ולא סייעו לקבוצה לנצח אמר: "זה ההרכב שחשבתי שהוא הכי נכון. הגישה לא הייתה טובה. משהו באנרגיות. לא היינו קבוצה שרוצה לעבור שלב בגביע, יש רוגע כזה שמדאיג אותי אחרי שהבטחנו מקום בפלייאוף”.

רוני לוי ורן קוזרוני לוי ורן קוז'וק (עמרי שטיין)

“נפלנו בהרבה פרמטרים מול מכבי פ"ת. כדורגל מתחיל בגישה ובאנרגיה", הוסיף המאמן. על הפליאוף המתקרב אמר: "יכול להיות שהסטירה תנער את כולנו. הבסיס להצלחה זה לתת הכל על המגרש ואז הכדורגל יבוא. עם כל הטענות שיש לי על אתמול, השחקנים עשו דברים יפים ונצטרך להתמודד מול זה”.

לוי סיכם: “נאסוף את עצמנו ונקווה להתאושש. כאשר אני רואה את הליגה אני לא רואה כאלה הבדלים בינינו לבין קבוצות שמתחתינו, ולמרות זאת אנחנו עם פער גדול מהמקום החמישי. נהיה חייבים להיות קבוצה מחויבת וטקטית. כאשר הרגשנו קצת נוח עם עצמנו קיבלנו בראש”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה