הפועל חיפה בדרך הבטוחה לליגה הלאומית. גם בהפסד אמש (ראשון) 3:0 לבית"ר ירושלים שוב ניתן היה לדעת עד כמה הקבוצה במצב קשה. המאמן ניר קלינגר החליט באופן תמוה לא להרכיב את גיא צרפתי בקישור והבור במרכז השדה צרם לעין.
הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ, אינו מתכוון בשלב זה לפטר את קלינגר למרות המצב אליו הדרדרה הקבוצה. כץ אמר ל-ONE: "אני מאוד לא אוהב את מה שאני רואה ואת היכולת של הקבוצה. אין לי כוונה לפטר את קלינגר. אני מקווה מאוד ומאמין שקלינגר יוציא אותנו מהבוץ".
"בעונה שעברה היינו במצב דומה אבל זה הזמן וזו השעה של כולם כולל צוות המאמנים לאחד כוחות ולהבין את המשמעות של המשחקים הקרובים".
בהפועל חיפה מעריכים כי המשחק מול הפועל עכו יהיה ההזדמנות האחרונה של קלינגר.
שחקנים בקבוצה ספגו ביקורת קשה ונראה שללא זעזוע של ממש יהיה קשה להפועל חיפה להתאושש מהמצב. בקבוצה התייחסו למצב ואמרו: "זה בושה איך שאנחנו נראים. אין לב ואין נשמה. הקבוצה מתה. אנחנו מקבלים גולים של גן ילדים. אם לא קאלה אנחנו חוטפים 6-7 שערים במשחק לא גדול של בית"ר".
צפו: 0:3 ענק לבית"ר על הפועל חיפהגם אוהדי הקבוצה מיואשים לגמרי. כ-200 אוהדים הגיעו לטדי ובדקה ה-70 חלקם עזבו. יו"ר ארגון האוהדים, דודו סנדלר, אמר: "אנחנו האוהדים לא מוכנים לעבור לסדר היום אחרי הביזיון אמש. אין נשמה לקבוצה, השחקנים משחקים בלי חשק ונראים כמו ילדים בני 16 שעלו למגרש בפעם הראשונה. הגיע הזמן לעשות זעזוע. אנחנו לא ניתן למועדון לרדת ליגה".