סוף השבוע שהיה מלא במשחקים בכדורגל הישראלי וגם ברחבי העולם כבר מאחורינו, אך יום ראשון, כמיטב המסורת, עמוס לא פחות במשחקים וגם הליגיונרים שלנו ממשיכים לייצג את המדינה ברחבי הגלובוס.
# שון וייסמן עלה בהרכב קבוצתו, בלאו וייס לינץ במסגרת המחזור ה-19 של הליגה האוסטרית. החלוץ כבש בפנדל מדויק בדקה ה-44 את שער היתרון במשחק הביתי מול האקסית וולפסברגר, הקבוצה בה החל את הקריירה האירופית שלו. לבסוף, המשחק הסתיים ב-1:2 לטובת לינץ, כשהישראלי הוחלף בדקה ה-88.
# עידן נחמיאס עלה בהרכב קבוצתו, לודוגורץ. הבלם השלים 90 דקות ב-1:2 הביתי שלה על בראו מתחתית הטבלה במסגרת המחזור ה-21 של הליגה הבולגרית.
# באזרבייג’אן, בר כהן עלה בהרכב קבוצתו אראז ושיחק 68 דקות ב-0:1 הביתי שלה על סומגייט, קבוצתו של ישראלי אחר, רועי קהת, שעלה בהרכב שלה והוחלף גם הוא בדקה ה-68 במסגרת המחזור ה-20 של הליגה המקומית.
# במסגרת המחזור ה-25 של הליגה הטורקית השנייה, דיא סבע עלה בדקה ה-78 מהספסל של קבוצתו, אמדספור, שנפרדה ב-1:1 ביתי מאכזב מול סקריאספור.
# בהולנד, סתיו למקין עלה בהרכב של קבוצתו, טוונטה, שנפרדה ב-1:1 בחוץ מטלסטאר במסגרת המחזור ה-23 של הליגה המקומית. הבלם הישראלי הוחלף בדקה ה-75.
# אחרון חביב לשחק הערב היה גוני נאור, קשרה של לאריסה היוונית, שפתח בהרכב קבוצתו ב-1:1 מול פנאתינייקוס בחוץ. הישראלי הוחלף בדקה ה-84 של ההתמודדות וקבוצתו שנלחמת בתחתית הטבלה השיגה נקודה יקרה במסגרת המחזור ה-21.