ביום רביע תיפתח באמסטרדם אליפות אירופה באתלטיקה והיום (שני) דונלד סנפורד, מרגריטה דורוז'ון, אולגה לנסקי, מעין שחף, מאור סגד, איימרו עלמיה וגירמה אמרה, יחד עם מאמניהם, כבר המריאו להולנד כדי לערוך הכנות אחרונות.

סך הכל, ישראל שולחת לאליפות 16 אתלטים שיהוו את המשלחת השנייה בגודלה אי פעם (אחרי המשלחת למינכן 2002 שכללה 17 אתלטים בינהם נבחרת השליחים). האליפות תהווה עבור חלק מהאתלטים את תחרות המטרה המרכזית לעונה זו, ועבור חלק מדובר בהזדמנות אחרונה לקביעת הקריטריון למשחקים האולימפיים בריו.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
לנסקי: "מקווה לקבוע קריטריון"

האצנית אולגה לנסקי, שעדיין לא הבטיחה את מקומה בברזיל, סיפרה: "התכוננתי מאוד חזק, זו ההזדמנות האחרונה שלי לקבוע את הקריטריון לריו ואני מקווה שזה יצליח לי. אני אתן את כל כולי".

לנסקי הוסיפה: "זה כיף שאנחנו משלחת גדולה. יש לי כאן הרבה חברים במשלחת, זה גיבוש טוב. אנחנו נבחרת שטסה כבר מספר פעמים יחד. מחר אנחנו נמשיך לערוך הכנות אחרונות לקראת הדבר האמיתי".

אולגה לנסקי. תחרות חשובה עבורה (נעם מורנו)
אולגה לנסקי. תחרות חשובה עבורה (נעם מורנו)
 

אגב, מי שעוד תנסה להבטיח את מקומה במשחקים האולימפיים היא מעיין שחף, ששיאה עומד על 1.92 מטרים, ותאלץ לרשום תוצאה של 1.93 כדי להשיג את המקום בברזיל.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה