רפאל נדאל ונובאק ג’וקוביץ’ סיפקו אתמול (שישי) עוד קלאסיקה ביריבות המופלאה שלהם, כשהפעם הג’וקר הסרבי גבר על הספרדי בחצי גמר הרולאן גארוס, במה שנחשב להפתעה לא קטנה מכיוון שהשור לא מרבה להפסיד על חימר לאורך הקריירה הפנטסטית שלו. המשחק עצמו כונה בתקשורת הספרדית: “אחד הגדולים בהיסטוריה של הספורט”.
נדאל אמר בסיום המשחק: “זה הפסד משמעותי, אבל החיים ממשיכים. אני יודע שאני יכול לשחק טוב יותר, צריך לתת לו קרדיט ומגיע לו שאברך אותו. נתתי הכול מבחינה פיזית, התנאים היו קצת יותר קשים בערב אבל זה לא תירוץ, מי שמתרגל אליהם טוב יותר מגיע לו לנצח”.

רפאל נדאל (רויטרס)עוד הוסיף: “בגלל שזכיתי כבר 13 פעמים זה כואב קצת פחות, עכשיו כשאני מנצח אני פחות חוגג וכשאני מפסיד אני פחות עצוב, אני מבין שלא אוכל לזכות 15 או 16 פעמים בטורניר, אבל אחזור בשנה הבאה ואנסה. לשחק בווימבלדון? לא יודע, אני לא בטוח מה יקרה בעוד שבועיים”.
מנגד, ג’וקוביץ’ חגג את הניצחון: “כל פעם שאתה משחק מול נדאל – אתה מבין שאתה צריך לטפס את האוורסט כדי לנצח אותו. זה אחד מ-3 המשחקים הכי טובים שלי בקריירה, אני שמח מאוד שהקהל נשאר עד הסוף, אזכור זאת כל החיים, אני עייף אבל יש לי זמן לנוח. נדאל הפסיד רק 3 משחקים פה ל-2 שחקנים שונים וזה אומר הכול”.

נובאק ג'וקוביץ' (רויטרס)Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
חגיגות עליית הליגה של שמשון ת"א