כבר תקופה ארוכה שברצלונה מתמודדת עם בעיות כלכליות. הקטלונים הצליחו למזער נזקים מאז שז'ואן לאפורטה החליף את ז'וזפ מריה ברתומאו כנשיא, אבל הבור הפיננסי היה כל כך גדול שגם עכשיו - שנתיים וחצי אחרי הבחירות לנשיאות - הוא עדיין לא נסגר. העדות לכך היא שאלופת ספרד היא הקבוצה שהוציאה הכי מעט כסף על רכש מבין כל 32 הקבוצות בצ'מפיונס.

בארסה מדורגת אחרונה עם 3.4 מיליון אירו שהשקיעה ברכש ובעצם מדובר בסכום שהוצא על שחקן אחד: אוריול רומאו שנרכש מג'ירונה. על יתר שחקני הרכש לא שולמו דמי העברה ומדובר על אילקאי גונדואן ואיניגו מרטינס שהיו שחקנים חופשיים כשחתמו, בעוד ז'ואאו קאנסלו וז'ואאו פליקס הגיעו ממנצ'סטר סיטי ומאתלטיקו מדריד בהשאלות.

יאנג בויז שהדיחה את מכבי חיפה בפלייאוף ליגת האלופות מדורגת מעל בארסה עם 3.9 מיליון אירו על רכש ובין הקבוצות שמקדימות את הקטלונים נמצאת גם הכוכב האדום בלגרד. הקבוצה של ברק בכר מדורגת במקום ה-27 מבין כל ה-32 עם 12.4 מיליון אירו.

הגיעו בהשאלות. זהגיעו בהשאלות. ז'ואאו פליקס וז'ואאו קאנסלו עם ז'ואן לאפורטה (הטוויטר של ברצלונה)

באופן לא מפתיע, את הרשימה מובילה פ.ס.ז' עם לא פחות מ-349.5 מיליון אירו אחרי שהחתימה את אוסמן דמבלה, גונסאלו ראמוס, רנדל רולו מואני ושחקנים נוספים. מנצ'סטר סיטי שנייה עם 241.1 מיליון אירו ששולמו על יושקו גברדיול, מתאוס נונס, ז'רמי דוקו ומתאו קובאצ'יץ'.

פ.ס.זפ.ס.ז' בפסגה. רנדל קולו מואני (רויטרס)

אחרי סיטי מדורגות שתי אנגליות נוספות: ארסנל שלישית עם 234.9 מיליון אירו ומנצ'סטר יונייטד בעקבותיה עם 206.7 מיליון. את החמישייה המובילה סוגרת באיירן מינכן עם 155 מיליון אירו, ששולמו על הארי קיין, קים מין ג'ה וגם דניאל פרץ. ביתר הטופ 10 נמצאות ניוקאסל (153.2 מיליון אירו), לייפציג (152.5), ריאל מדריד (129.5), מילאן (114) ונאפולי (104).

עדיין מושלמת: ריאל גוברת על סוסיאדד 1:2
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה