יובנטוס וברצלונה ייפגשו ביום רביעי הקרוב בטורינו למשחק גדול במסגרת המחזור השני של שלב הבתים בליגת האלופות, ובזמן שעתיד שיתופו של כריסטיאנו רונאלדו בהתמודדות עדיין לא ברור, מה שידוע לכולם הוא שקהל ביציעים לא יהיה. לעומת זאת, מסתבר כי במשחק השני בין השתיים במחזור השישי של שלב הבתים, שייערך בקאמפ נואו, ייתכן שתאושר כמות מצומצמת של צופים.
במונדו דפורטיבו מדווחים כי ייתכן ורשויות הבריאות בספרד יאשרו לסגנית האלופה להכניס ליציעי הקאמפ נואו כמות מקסימלית של 5,000 צופים. נכון לעכשיו, האפשרות של ברצלונה להכנסת צופים תתאפשר רק במסגרת האירופית, בשל העובדה שבכל הנוגע למשחקי הליגה, ההחלטות תלויות בממשלת ספרד ולא בזו של קטלוניה.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
לקראת המפגש הגדול בעולם: הסופר קלאסיקו!שר הספורט הקטלוני, ג’רארד פיגרואה, הצהיר כי ברגע שברצלונה תוכיח כי היא עומדת בפרוטוקולים שנקבעו להכנסת קהל, היא תקבל את האישור לכך, תחילה בכמות מצומצמת. “אנחנו מציעים להתקדם צעד צעד. נתחיל באישור ל-3,000-5,000 צופים, נראה איך זה עובד בהתאם לקצב התחלואה ומשם נמשיך הלאה”, הסביר פיגרואה.