המחזור ה-11 בליגה האיטלקית נמשך היום (שבת), כשבמוקד מילאן אירחה את מונצה ודרסה אותה עם 1:4. קודם לכן, סלרניטנה אספה שלוש נקודות חשובות מול ספציה עם 0:1 קריטי.

מילאן – מונצה 1:4

האלופה רושמת כבר ניצחון ליגה רביעי ברציפות. זה התחיל בדקה ה-16 עם שער של ברהים דיאס כשהשוער סיפריאן טאטארושאנו היה אחראי על הבישול. בהמשך אקס ריאל מדריד המשיך צמד כשמצא שוב את הרשת בדקה ה-41.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
דיאס כיכב עם צמד בניצחון מילאן על מונצה

הרוסונרי המשיכו להתעלל באורחת הצנועה ולוח התוצאות הראה כבר 0:3 בדקה ה-65 משער של דיבוק אוריגי, אך האלופה ספגה שער מצמק חמש דקות אחר כך מבעיטה חופשית של פיליפו ראנוקיה. ארבע דקות לסיום רפאל ליאאו חתם את תוצאת המשחק עם 1:4 חשוב, רגע לפני דינמו זאגרב בליגת האלופות.

סלרניטנה – ספציה 0:1

עוד לפני המשחק, נערך טקס פרידה משחקן סלרניטנה, פרנק ריברי, שהחליט לפרוש אחרי קריירה מרשימה וארוכה. בהתמודדות עצמה המארחת השיגה את שלוש הנקודות החשובות בזכות שער של פסקאל מאזוצ’י בדקה ה-48, כששחקן הכנף שלח בעיטה אדירה מחוץ לרחבה היישר לחיבורים.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
סופה של אגדה: צפו בפרידה מפרנק ריברי

סלרניטנה מצליחה להתרחק מהתחתית ופותחת פער של ארבע נקודות מספציה ומתמקמת במרכז הטבלה, כשהאורחת ממשיכה להסתבך כשהיא עדיין ללא נקודות העונה במשחקי חוץ.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
עשו כבוד: סלרניטנה גוברת 0:1 על ספציה
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה