מוליכת הליגה האיטלקית, מילאן, תצא (21:45) לסיציליה שם תשחק נגד פאלרמו במסגרת המחזור ה-30. הרוסונארי יצטרכו להסתדר ללא החלוץ השבדי, זלאטן איברהימוביץ', שהורחק משלושה משחקים בעקבות הרחקתו ב-1:1 מול בארי במחזור הקודם.
כזכור, מלך שערי הקבוצה חבט במארקו רוסי במהלך המשחק, דבר שהוליד את הרחקתו מהמשחק עם פאלרמו, כמו גם מהמשחקים מול אינטר בדרבי ופיורנטינה. הסקורר המוביל של הקבוצה אחרי השבדי, אלשנדרה פאטו (11), התייחס לחסרון המשמעותי לקראת המשחק בסיציליה: "הוא הכרחי ובלתי נפרד ממילאן, אבל יש בקבוצה כוכבים נוספים שיכולים למלא את מקומו".
החלוץ הברזילאי ישתף פעולה עם אנטוניו קסאנו בחוד והוא נשמע נרגש למדי מהעובדה הזאת: "אני מתרגש משיתוף הפעולה איתו, חיכיתי לשחק איתו מזה תקופה ארוכה ועכשיו אני יכול, אני מרוצה מזה".
מילאן, שצברה עד כה 62 נקודות, רחוקה 5 מאינטר שבמקום השני. הנראזורי ישחקו את משחק ההכנה האחרון שלהם לדרבי של מילאנו ביום ראשון, כאשר את המחזור ה-30 יפתח המשחק בין לאציו החמישית לצ'זנה שבמקום ה-17 (19:00).
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
זלאטן מורחק, ניצחון לרומא בדרבי