פיליפה מלו לא נרגע. אחרי שפרטים מהספר החדש של ג’ורג’ו קייליני נחשפו והסעירו את איטליה בעקבות האמירות של בלם יובנטוס כנגד מריו באלוטלי וכנגד חברו הברזילאי בעבר קבוצה, מלו מצידו ממשיך לחבוט בשחקן הוותיק ולא הולך בדרכו של החלוץ האיטלקי שכבר ערך עמו סולחה. כזכור, בספרו שעתיד להתפרסם קייליני מכנה את הקשר הברזילאי “תפוח רקוב” ומאז אותו תפוח כבר הספיק לתקוף בחזרה מספר פעמים.

הלילה (בין רביעי לחמישי) הוא עשה זאת שוב, כאשר ערך לייב צ’אט באינסטגרם עם השוער הצרפתי, סבסטיאן פריי. “אני חושב שיש לקייליני בעיה איתי כי כאשר שיחקנו נגד סיינה בחנתי אותו. מאז אותו משחק לא דיברנו. עכשיו הוא כותב עליי בספר שלו ומייצר את השערורייה הזו כדי שהוא יוכל למכור את הספר שלו”, אמר מלו. 

“כבר אמרתי בימים האחרונים הרבה דברים. אני יכול לכתוב אלף ספרים על מה שקרה ביובנטוס. הוא לא התנצל בפניי על המילים שלו, ואין עם זה בעיה, כל אחד אחראי למעשיו. הוא היה צריך ללמוד מחאבייר זאנטי, אדם גדול שלא כתב שום דבר בספר שלו על יובנטוס. אנשים באיטליה מתים והוא מתעסק בספר שלו ובכך שצריך למכור אותו”, הוסיף הברזילאי.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מיובה לבארסה? המיטב של פיאניץ'

 

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה