אינטר ויובנטוס נפגשו אמש (ראשון) לקרב חשוב בו כל אחת רצתה לעשות צעד משמעותי לעבר הצמרת, אך לבסוף שתיהן יצאו מאוכזבות לאחר שנפרדו ב-1:1. כמובן שהצד המאוכזב יותר הוא זה של אינטר, בעקבות הפנדל של פאולו דיבאלה שהוביל לאובדן ההובלה בדקה ה-89.
מאמן אינטר, סימונה אינזאגי, שספג כרטיס אדום והורחק, אמר לאחר המשחק: “יובנטוס הייתה יכולה לכבוש רק דרך פנדל, שלטנו מההתחלה עד לסיום. זה מאכזב לראות את שתי הנקודות נזרקות לפח. לא אפשרנו להם לעשות כלום ועבדנו קשה בשביל זה”.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
פנדל של דיבאלה קבע שוויון דרמטי עם אינטרלמרות שזעם על החלטת השיפוט להעניק פנדל ליובנטוס וכתוצאה מכך גם הורחק, אינזאגי הודה במסע”ת: “השופט צדק בהחלטה שלו, הוא היה יכול להסתכל שוב על המהלך ולקח החלטה נכונה. התגובה שלי הייתה טבעית, הייתי תחת האמוציות של המשחק”.
מאמן יובנטוס, מסימיליאנו אלגרי, היה מרוצה מהיכולת והתוצאה בסיום: “המחצית הראשונה הייתה טובה והמחצית השנייה אפילו עוד יותר. הגענו למצבים, לחצנו וצברנו ביטחון מול קבוצה טובה וטכנית. זה עוד צעד בתהליך הגדילה שלנו”.

פאולו דיבאלה בועט פנדל (רויטרס)מאמן יובה הוסיף: “זה היה משחק קשה ופיזי מאוד, אנחנו צריכים לנצל יותר טוב את המצבים שלנו. אחרי שאיבדנו 8 נקודות בשלושת המחזורים הראשונים היינו צריכים לחזק קודם כל את ההגנה, ככל שמתקדם הזמן אנחנו צוברים יותר ביטחון. היו לנו ארבעה משחקים רצופים עם רשת נקייה והיום כמעט ולא הגיעו נגדנו למצבים. אם לא כל הקבוצה תהיה אגרסיבי אנחנו נתקשה”.
כמובן שמי שיצאו מרוצות מהמשחק הן נאפולי ומילאן שחולקות כעת את פסגת הטבלה. לשתיהן 25 נקודות בזכות 8 ניצחונות ותיקו אחד. הפער מהאלופה עומד כעת על 8 נקודות, בעוד הגברת הזקנה רחוקה 10 נקודות משתי הקבוצות.