אם העונה הזו של באיירן מינכן תמשיך כמו שהחלה, הבווארים יצטרכו להוסיף את המילה "נדנדה" לשמם. הערב (שבת), אחרי שהפסידו במחזור הקודם 2:0 לבאייר לברקוזן, פירקו חניכיו של יופ היינקס 1:7 את הופנהיים.

רגע תמוה נרשם לפני המשחק, כאשר מאמן הבווארים החליט לספסל את הקשר המוכשר, בסטיאן שוויינשטייגר, שנכנס רק בדקה ה-62.

כבר אחרי חמש דקות ניתן היה להבין לאן הולך המשחק באליאנס ארינה. מריו גומז כבש את שערו ה-19 העונה וסימן לקראת הבאות. בדקה ה-12 אריאן רובן הכפיל את התוצאה עם בעיטה מדויקת מהנקודה הלבנה.

שבע דקות אחר כך טוני קרוס שילש את היתרון ובדקה ה-29 רובן השלים צמד. בדקה ה-35 גומז קבע את תוצאת המחצית עם השער החמישי של הבווארים.

שלוש דקות בלבד מפתיחת המחצית השניה, השלים החלוץ הגרמני הבינלאומי שלושער והעלה את מאזנו בליגה ל-21 שערים העונה. את התוצאה חתם הקשר הצרפתי, פרנק ריברי, בדקה ה-58. אגב ריברי, הוא הספיק לבשל שלושה שערים. רובן בישל שניים. הופנהיים הצליחה לכבוש שער כבוד, בערך. בדקה ה-85 הקשר הברזילאי של באיירן, לואיז גוסטבו, כבש שער עצמי. 1:7 מדהים לבווארים בסיום שצימק את הפער בפסגה לחמש נקודות בלבד.

שחקני באיירן מינכן חוגגים (GettyImages)
שחקני באיירן מינכן חוגגים עם מריו גומז (GettyImages)
 
בסטיאן שוויינשטייגר (GettyImages)
בסטיאן שוויינשטייגר. נכנס רק בדקה ה-62 (GettyImages)
 

בורוסיה דורטמונד נעצרה אחרי שמונה נצחונות ליגה רצופים כשרשמה 0:0 מאכזב מול אוגסבורג מהמקום ה-18 בליגה. החבורה של יורגן קלופ הייתה טובה יותר לאורך כל המשחק, אך לא הצליחה למצוא את הרשת וראתה את הפער מהבווארים יורד לחמש נקודות בלבד והיא במקום הראשון עם 56 נקודות.

לבנדובסקי על הרצפה. תיקו מאכזב (רויטרס)
לבנדובסקי על הרצפה. תיקו מאכזב (רויטרס)
 

באייר לברקוזן ממשיכה לאבד גובה. חניכיו של רובין דוט אמנם הוליכו 0:1 מול וולפסבורג משער של שטפן קיסלינג בדקה השלישית, אך הפסידו 3:2 לזאבים, לזכותם כבשו אשקאן דז'אגה, פטריק הלמס ומיכאל קאלדץ (עצמי). ארן דרדיוק צימק בדקה ה-90.

תוצאות נוספות: מיינץ ניצחה 1:2 את נירנברג (אלמוג כהן לא שותף), קלן גברה 0:1 על הרטה ברלין (לוקאס פודולסקי הורחק) ובורוסיה מנשנגלדבאך ופרייבורג נפרדו ב-0:0.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה