מי יהיו שחקני הרכש שברצלונה תצרף לאחר עזיבת ניימאר? לצד המגעים עם ליברפול בנוגע לפיליפה קוטיניו, שעמדתו המקורית היא בקישור ההתקפי, הקטאלונים ממשיכים לחפש שחקנים שיעזרו להם להשיב את כתר האליפות לקאמפ נואו. באנגליה דווח היום (שני) כי בארסה נאבקת עם ארסנל על תומא למאר (21) ממונאקו. זה לא סוד שארנסטו ואלוורדה רוצה לחזק את הקישור שלא היה במיטבו ב-2016/17.

בנוסף, יכול מאוד להיות שיוליאן דראקסלר יהיה השחקן אשר יצטרף על העמדה של ניימאר. סוכנו של השחקן, רוג’ר וויטמן, נצפה בברצלונה והראשונים לדווח על כך היו אנשי ‘בילד’ הגרמני. שחקן כנף שמאל אשר נרכש בינואר האחרון ב-42 מיליון יורו על ידי פאריס סן ז’רמן, כלל לא היה בסגל של הקבוצה למשחק הליגה הראשון נגד אמיין ובעקבות הגעתו של ניימאר, קשה לראותו אותו מקבל דקות משחק ראויות העונה בקבוצה הצרפתית. פ.ס.ז’ צריכה למכור שחקנים כדי לעמוד בתקנות הפייר פליי הפיננסי בסיום העונה הנוכחית, כך שלא אמורה להיות לה מניעה למכור לבארסה את השחקן.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
האם ניימאר ידע כבר מזמן על המעבר לפ.ס.ז?

הגעתו של הסוכן לברצלונה מתרחשת בעיתוי מאוד הגיוני, אחרי שבורוסיה דורטמונד שלחה מסר לפיו גם הצעה של 100 מיליון יורו לא תשביע את רצון המועדון הגרמני בכל הנוגע לאוסמן דמבלה. במצב שכזה, דראקסלר יכול בהחלט להוות תחליף הולם. אם קוטיניו אכן יגיע ובנוסף גם אינייגו מרטינס יחזק את ההגנה, לברצלונה עוד יישאר סכום נאה מתוך 222 מיליון היורו שהתקבלו על ניימאר והם אף יוכלו לצרף שחקן רביעי ללא כל בעיה, אולי את למאר. ייתכן כי זהו עוד שיקול שעל הפרק. דראקסלר לא אמור לעלות יותר מהסכום אותו שילמה פאריס רק לפני שבעה חודשים.

לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות הוספת תגובה