נראה שעל אף דיווחים חוזרים ונשנים על כך שניימאר יסיים את דרכו בפאריס סן ז’רמן כבר אחרי עונה אחת ויעבור לריאל מדריד בקיץ, הצרפתים לא חוששים לגבי הישארותו של הכוכב. אמש (שישי) פרסמה האלופה מעיר הבירה את מדיה לעונה הבאה, וממש במרכזה ניתן לראות את ניימאר, במה שיכול להוות רמז עבה להישארותו.
אם זה לא הספיק, ניימאר עשה זאת שוב היום, כאשר צייץ בחשבון הטוויטר שלו: “אני גאה ללבוש את החולצה החדשה ולהמשיך להעניק לכולם שמחה”.
הברזילאי, עליו שילמו הפריזאים 222 מיליון יורו בקיץ האחרון, הופיע במדים החדשים גם באתר הראשי של הקבוצה, לפני כוכבים כמו קיליאן אמבפה, אדינסון קבאני, דני אלבס ומרקו וראטי, כאשר גם בעמוד האינסטגרם של הקבוצה הופיע השחקן לבדו עם בגדי האלופה לעונה הבאה.

ניימאר במדי פ.ס.ז לעונה הבאה (מערכת ONE)כזכור, ביום שישי האחרון דווח כי אביו של השחקן כבר הודיע לראשי המועדון כי בנו מתכוון לעזוב בקיץ, כשהיעד ברור: אלופת אירופה, ריאל מדריד. למרות זאת, בפאריס לא מוותרים בקלות ובעיתונות הצרפתית נחושים: “ניימאר לא יימכר”.
מכירת חולצות חדשות של הכוכב, שנמצא בעיצומו של תהליך ההחלמה מפציעתו ואופטימי לגבי כשירותו לשחק במונדיאל, היא ראיה נוספת לכך שנאסר אל חאליפי לא ישחרר את היהלום שלו כל כך בקלות.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מרוצה: ניימאר משתעשע עם כדור