“אמבפה מהדק את החבל”, זוהי הכותרת של “מארקה” הבוקר (שלישי), כאשר בכלי התקשורת הקרוב למדריד ממשיכים לעקוב בהנאה אחרי הסוגייה המתפתחת בין קיליאן אמבפה לבין פאריס סן ז’רמן. כזכור, במשחק הליגה האחרון היה נראה כי החלוץ ממש מתעלם ממאמנו, תומאס טוכל, והפרשנות היא שהוא מנסה לעשות הכל על מנת לצאת מהמועדון הצרפתי בסיום העונה.
אמבפה על הרדאר של ריאל מדריד כבר זמן רב. באחרונה הלחץ רק הולך וגובר. זינדין זידאן לא מפסיק לפזר מחמאות ורמזים על כך, אך העדות הגדולה ביותר מגיעה מהחלוץ עצמו שנכון לימים אלה, ממשיך לסרב לחתום על חוזה חדש בשורות פאריס. ההתעקשות הזו נובעת, כך טוענים בספרד, בשל רצונו לעבור בקיץ לסנטיאגו ברנבאו.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
5 השערים הגדולים מהמחזור ה-16 בספרדבינתיים, מי שכן נמצא בברנבאו ומקבל הזדמנויות חרף גילו הצעיר (18), הוא רודריגו גואס הברזילאי, שבראיון שהעניק חשף כי העריץ את חברו לקבוצה, אדן הזאר. “היה לי פעם רקע שלו על המחשב. הוא משחק כמו ברזילאי. אחרי השלושער מול גלטסראיי הוא אמר לי – היית צריך לכבוש רביעייה”, סיפר השחקן והוסיף: “כשפגשתי את זידאן בפעם הראשונה רעדתי מרוב התרגשות. לפני כן הכרתי אותו רק דרך קטעי הווידאו שבהם צפיתי”.