בצל משחקי הגומלין בשמינית גמר ליגת האלופות, נערך גם משחק השלמה בפרמייר ליג במסגרת המחזור ה-26, הדרבי של ליברפול בסיומו הביסו המרסיסיידרס 0:3 על אברטון משלושער של סטיבן ג'רארד.
אחרי שלושה הפסדים רצופים, האחרון שבהם 1:0 לסנדרלנד ביום שבת, המארחים הגיעו בסוג של לחץ בטח שבטח שמדובר בדרבי ובהופעתו ה-400 בליגה הראה מי בעל הבית בעיר וסחף את ליברפול לניצחון ענק.
בדקה ה-34 הגיע הראשון של ליברפול. מרטין קלי קיבל כדור מצד ימין של הרחבה, בעט פעם אחת ונהדף, ניסה פעם נוספת, הכדור הגיע לסטיבן ג'רארד שבאומנות דווקא ברגלו השמאלית הקשית מעל כל ההגנה ושוער אברטון, טים האווארד, ופנימה.
בדקה ה-51 הגיע השני של ג'רארד. לאויס סוארס עבר מגן אחד בצד ימין, חדר למרכז הרחבה, קפטן ליברפול הגיע בריצה מאחור ובעט לרשת הגבוהה ופנימה.
הקינוח של ג'רארד הגיע בתוספת הזמן. מתפרצת של ליברפול התחילה בקפטן שהעביר לסוארס, האורוגוואי הטעה שחקן אחד, החזיר לג'רארד שמול שער ריק בעט (שוב בשמאל) לרשת העליונה.
בעקבות הניצחון העלתה ליברפול את מאזנה ל-42 נקודות והתקרבה לניוקאסל שבמקום השישי עם 44. אברטון במקום התשיעי עם 37.
 |
אוהדי ושחקני ליברפול רק רוצים לגעת בקפטן (רויטרס) |
|
|