באירופה לא נרגעים אחרי הגרלת שמינית גמר ליגת האלופות שנערכה אתמול (שני) פעמיים, זאת מכיוון שאחרי ההגרלה הראשונה התברר שהיו לא פחות מארבע טעויות. באופ”א הודו בכך וקיימו הגרלה חדשה, אבל מדובר ללא ספק בכתם גדול. היום (שלישי) נרשמה מבוכה נוספת, כשהחשבון הרשמי הציג לראווה את ההגרלה, אך שכח שמדובר בתוצאות ההגרלה הקודמת, שנפסלה. הטעות המביכה הייתה באוויר למעלה משעתיים ורק לאחר מכן עודכנה.

הציוץ של אופ"א עם ההגרלה הקודמת (מערכת ONE)בתקשורת האירופית לא ריחמו. ב’מארקה’ למשל, נעשה משחק מילים בכותרת הראשית. המילה verguenza משמעותה בושה בספרדית, ובעיתון שילבו אותה עם המילה אופ”א. בנוסף, הדגישו את מפגש הענקיות שההגרלה השנייה זימנה, בין ריאל מדריד לפאריס סן ז’רמן. גם ב’לאקיפ’ קטלו את אופ”א ועל השער נכתב: “כישלון”.

כותרות העיתונים באירופה (מערכת ONE)
ג'ורג'ו מארקטי (רויטרס)ב’אס’ הוסיפו על שער העיתון: “הגרלה פגומה”, אך גם כן לא שכחו את מפגש הענקיות בין הבלאנקוס לצרפתים ולדו קרב בין קארים בנזמה לקיליאן אמבפה, שעשויים לשחק ביחד בעונה הבאה. ב-’Giornale’ האיטלקי תקפו: “אופ”ארסה”. בתקשורת הקטלונית, אגב, התמקדו ב”פצצה הכפולה”, המפגש של ריאל בשמינית והקרב בין ברצלונה לנאפולי במסגרת הליגה האירופית.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
האם יאגו אספאס הוא שחקן השנה בלה ליגה?