פיליפה קוטיניו עבר שבוע עמוס במיוחד במהלכו עבר מליברפול לברצלונה תמורת 160 מיליון יורו והפך באופן רשמי לשחקן הקבוצה, לאחר שגם הוצג בפני הקהל הקטאלוני בקאמפ נואו. בין כל אלו הספיק הכוכב גם להיפרד מהמועדון בו שיחק במשך חמש השנים האחרונות בפוסט מרגש באינסטגרם.

אחד מאותם שחקנים שחלקו עם הברזילאי את כר הדשא של אנפילד בחמש העונות האחרונות הוא הקפטן האגדי של ליברפול, סטיבן ג’רארד, שנפרד מהקשר גם הוא דרך האינסטגרם והערב (רביעי) זכה לתגובה מרגשת מקוטיניו שלא נשאר אדיש למילים של סטיבי ג’י.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
חיוך של 160 מ' יורו: קוטיניו מוצג בבארסה

קפטן המייטי רדס שפרש ממשחק פעיל וכיום משמש כמאמן באקדמית הנוער של הקבוצה, כתב לקוטיניו: “כואב לי שעזבת כי אתה שחקן מיוחד, אתה נמצא באותה רשימה עם השחקנים הגדולים ביותר שאיתם זכיתי לחלוק את המגרש. אני רוצה לאחל לך ולמשפחתך רק טוב לקראת השלב הבא בקריירה שלך בברצלונה. תודה לך על הרגעים המיוחדים והזיכרונות מחמש השנים האחרונות. לעולם לא תצעד לבד”.

קוטיניו שכמובן לא היה יכול להתעלם מהמילים המרגשות הגיב לפוסט שכתב ג’רארד: “סטיב, תודה רבה לך על המילים החמות. זה היה כבוד גדול בשבילי לשחק עם אגדה כמוך. למדתי ממך המון על המגרש וגם מחוצה לו בכל מה שקשור לחיי המשפחה שלי. תודה על כל התמיכה והעידוד שנתת לי במהלך השנים שלי בליברפול. לאמונה שלך בי יש חלק גדול בהצלחה שלי אני מאחל את כל הטוב שיש לך ולמשפחתך”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה