חלון ההעברות של חודש ינואר נמצא בעיצומו, ההעברות הגדולות, השמועות והדיווחים בעולם עושים רעש גדול וכמו בכל חלון העברות, אנחנו ב-ONE מביאים לכם את הדיווחים העדכניים והשמועות הכי חמות כדי להשאיר אתכם מעודכנים לגבי שוק השחקנים והמאמנים.
העברות רשמיות
# הקשר הניגרי, ג’ון אובי מיקל, עזב את צ’לסי אחרי יותר מ-10 שנים וחתם בטיאנג’ין טדה, במדיה ירוויח 140,000 ליש”ט בשבוע. כזכור, שחקן נוסף של צ’לסי, אוסקר, עבר לסין (שנגחאי סיפג). גם נמניה גודלי, קשרה הסרבי של אייאקס, שרשם במדי המועדון 7 שערים ב-59 הופעות חתם במועדון הסיני.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מסי וסוארס מתמסרים באוויר ממרחק מטורף
# סביליה החתימה את קלמנט לנגלט, קשרה הצרפתי והקפטן בן ה-21 של נאנסי, בעסקה שמוערכת בחמישה מיליון יורו.
ספקולציות חמות
# פאולו דיבאלה, אחד החלוצים המבוקשים באירופה, טוען כי הוא מעוניין להצטרף לריאל מדריד וכי אין לו כוונה לחתום בברצלונה. לא מעט קבוצות רדפו אחרי הארגנטינאי, אך הוא השיב להם: “תודה, אבל אני לא מעוניין”. לפני מספר ימים, הבלאוגרנה, ובראשם מסי, ניסו להבין אם לחלוץ יש רצון להצטרף לקבוצה, אך הם נענו על ידו בשלילה. גם יובנטוס לא מתכוונת לוותר עליו כל כך מהר ומתכוונת להציע לחלוץ בן ה-23 חוזה חלומי על מת לפתות אותו להישאר.
# באנגליה מדווחים שז’וזה מוריניו ינסה להחזיר את המגן השמאלי, פטריס אברה, למנצ’סטר יונייטד. הצרפתי בן ה-35 מתוסכל ממעמדו ביובנטוס ועשוי לחזור למועדון בו שיחק שמונה שנים. ב”סאן” דיווחו כי יונייטד הציעה לאנטואן גריזמן מאתלטיקו מדריד 220,000 ליש”ט לשבוע. בנוסף השדים האדומים יציעו 32.5 מיליון ליש”ט על בלם רומא, קוסטאס מנולאס.
# פפ גווארדיולה אמנם מהרהר על פרישה בעוד מספר שנים, אך בינתיים הוא מנסה לחזק את מנצ’סטר סיטי. בספרד מדווח כי המאמן מעוניין להנחית באצטדיון איתיחאד את לוקאס הרננדס ואנחל קוראה מאתלטיקו מדריד.

קוראה וגאמיירו בטירוף (La Liga)# ב”בילד” הגרמני פרסמו כי באיירן מינכן מעוניינת שפיליפ לאם יחליף את קרלו אנצ’לוטי בתור מאמן הקבוצה ב-2018.