חטאפה בצרות. לאחר ההפסד 2:0 לוויאריאל ביום ראשון, שהשאיר את האסולנוס מתחת לקו האדום, במקום ה-19 עם 28 נקודות, פיטרה אתמול (שני) הקבוצה הקטנה ממדריד את פראן אסקריבה, שמצטרף לתשעה מאמנים אחרים שלא סיימו את העונה בלה ליגה, ביניהם גארי נוויל ונונו אספריטו מוולנסיה, רפא בניטס מריאל מדריד ודייויד מויס מריאל סוסיאדד.
היום הודיעה חטאפה על מינויו של חואן אסניידר למאמן במקום אסקריבה, כאשר הארגנטיני ינסה לחלץ את "אל חטה" מהמצב אליו נקלעה. אסניידר לא זר לקבוצה: במהלך עונת 2009/10 שימש כעוזר מאמן חטאפה. בנוסף, אימן את קבוצת המילואים של סראגוסה ואת קורדובה בסיום עונת 2012/13.
אסניידר, 43, ששיחק כחלוץ, החל לככב בסראגוסה, בה כבש 29 שערים ב-61 משחקים וזכה עם הקבוצה בגביע אירופה למחזיקות גביע ב-1995, כאשר הבקיע את השער הראשון בניצחון 1:2 בגמר על ארסנל. בהמשך שיחק הארגנטיני בריאל מדריד וביריבתה העירונית, אתלטיקו. בהמשך שיחק באספניול, יובנטוס ופורטו ולקראת סוף הקריירה שב לשחק בארצו עבור ריבר פלייט.
מבחן הפתיחה של אסניידר יהיה ממש לא פשוט, כאשר בשבת תארח חטאפה את ריאל מדריד לדרבי הקטן של העיר (17:00, שידור ישיר בערוץ ONE), בה כאמור שיחק אסניידר, ולמרות המשוכה הגבוהה חטאפה חייבת להשאיר חלק מהנקודות בבית, כשנותרו שישה מחזורים לסיום העונה.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מריחה צ'מפיונס: 0:2 לויאריאל על חטאפה