דייויד מויס הוא המפוטר השלישי בלה ליגה. אחרי הדיווחים השונים, הגיעה ההודעה הרשמית. המאמן הסקוטי נפגש עם נשיא ריאל סוסיאדד ושמע את ההחלטה, שיצאה כעת לתקשורת. הקבוצה הבאסקית עדיין לא הודיעה על מחליפו, אך נראה שהמינוי כבר סגור. מדובר באוסביו סקריסטאן, מאמן ברצלונה ב' לשעבר. 

סוסיאדד ספגה ביום שישי הפסד שני ברציפות, 2:0 ללאס פלמאס. ההפסד המשיך את פתיחת העונה האיומה של הקבוצה הבאסקית שהשיגה תשע נקודות מ-11 מחזורים והיא שקועה במקום ה-16. סוסיאדד ניצחה רק פעמיים מתחילת העונה, כאשר שני הניצחונות הושגו בחוץ.

במהלך סוף השבוע גברו ההערכות לפיהן מויס יפוטר ולאחר ישיבת חירום של ההנהלה ביום שבת, התקבלה ההחלטה. מויס בן ה-52 החזיק בדיוק שנה בתפקיד. הוא מונה למאמן סוסיאדד ב-10 בנובמבר 2014 והוביל את הקבוצה אשתקד למקום ה-12.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
לאס פלמאס גברה 0:2 על סוסיאדד

מחליפו יהיה סקריסטאן בן ה-51 שפוטר בפברואר מברצלונה ב' אחרי כמעט ארבע שנים בתפקיד. סקריסטאן, קשר העבר ששיחק בוויאדוליד, אתלטיקו מדריד, ברצלונה וסלטה ויגו שימש כעוזרו של פרנק רייקארד בבארסה במשך חמש שנים והדריך גם את סלטה ויגו בליגת המשנה. סקריסטאן לא אימן מעולם בלה ליגה.

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות הוספת תגובה