ברצלונה ובטיס סיפקו לנו הערב (ראשון), את אחד המשחקים הכי מהנים שראינו בליגה הספרדית העונה, בסיומו הקטאלונים ניצחו 2:3, זאת במסגרת המחזור ה-22. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.
בשורה התחתונה, ברצלונה רשמה ניצחון שישי ברציפות ושוב גילתה אופי נהדר, בדיוק כמו במשחק הגביע נגד גרנאדה, אבל הבעיות המוכרות שם ובגדול, ובראשן משחק ההגנה החלש והתלות בליאו מסי.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
שערים נדירים למסי וטרינקאו ב-2:3 על בטיסרונאלד קומאן שמנסה לנהל את הסגל שלו תחת העומס הכבד החליט לתת לליאו מסי מנוחה, אבל ספג מכה קשה עם פציעה של ארואחו בפתיחה. בארסה נראתה רע ונקלעה לפיגור מוצדק, עד שלמאמן ההולנדי נמאס והוא הכניס את הפרעוש, שבתוך 10 דקות כבש והחל במהלך שהוביל לשער העצמי של ויקטור רואיס.
הבלם תיקן כשכבש שמונה דקות לאחר מכן את השוויון, אבל בסופו של דבר היה אשם בשער השלישי, כשאיבד כדור לטרינקאו (עוד מחליף), שהפציץ והעניק לברצלונה שלוש נקודות שמצמקות את הפער מאתלטיקו, לפחות זמנית, לשבע נקודות, כשלקולצ’ונרוס עוד שני משחקים חסרים.