לאחר שהרשימה בטרום פתיחת העונה עם זכייה בסופר קופה הספרדי ובגביע ז’ואן גאמפר, ברצלונה תנסה היום (שבת) ב-23:15 לשמור על מאזן מושלם (אחרי ה-0:3 על אלבס) בלה ליגה כשתפגוש את ויאדוליד העולה החדשה, שמצדה חולמת על הפתעה גדולה אחרי ה-0:0 שלה במחזור הפתיחה מול ג’ירונה. כל משחקי הליגה הספרדית, משודרים בערוץ ONE למנויי yes ,HOT סלקום TV ופרטנר TV.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
שבת 23:15 ויאדוליד מארחת את האלופה

ארנסטו ואלוורדה אמר טרם ההתמודדות: “ויאדוליד כבר הוכיחה במחזור הראשון כי היא קבוצה הגנתית חזקה מאוד, כשמצפה לנו מפגש כלל לא פשוט, בייחוד בגלל שזה משחק חוץ מול קהל תומך, שמעניק הרבה התלהבות. איבן ראקיטיץ’? יש לו חשיבות גדולה אצלנו, הן מבחינת מספרים והן בתרומה הקבוצתית. אני מבין שיש עניין בשחקנים שלנו, אך אני מקווה שיישאר כאן. אנחנו לא כאן כדי לעשות עסקים, אלא לשם הבאת ניצחונות”.

“מצב הדשא? “אני יותר מודאג מהיריבה שלנו”, אמר המאמן והוסיף: “הם ינסו כנראה לשחק בסגנון של אלאבס, להסתגר יותר מאחורה ולצאת למתפרצות, במשחק הראשון התמודדנו עם זה היטב, אך הפעם זה יהיה קשה בהרבה בשל העבודה שזה משחק חוץ”.

על היריבה הגדולה ממדריד: “פחות מעוניין להתעסק בהם, אך אנחנו במצב די דומה, כעת, הם גם ינסו להתגבר על עזיבתו של כריסטיאנו רונאלדו ולהמשיך לצמוח ולהשתפר”. המאמן גם נתן את דעתו בנושא ראפיניה: “אני כל הזמן חוזר ואומר שהוא עשה הכנה טובה לליגה והוא בהחלט כלי חשוב שיכול לעזור לנו בהמשך”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה